3-те зодии, които са най-склонни да изневеряват

14332
3-те зодии, които са най-склонни да изневеряват
Снимка: iStock

Изневярата е вид лъжа, която се смята за грях според Библията. За съжаление това не спира голям процент от хората и те често го правят. Моногамността в днешно време не е на мода и хората редовно си кръшкат.
Зодиакалните знаци могат да повлияят не само на характера или темперамента ни, но и на това дали сме по-малко верни и следователно по-склонни да изневеряваме. Астролог разкри трите зодиакални знака, които са най-склонни да изневеряват. Разберете дали партньорът ви също е един от тях. Но не приемайте това съвсем на сериозно, просто имайте едно наум.

Стрелец

Стрелците са много темпераментни, което затруднява верността им. Бързо се отегчават, не обичат монотонността и рутината и предпочитат спонтанността и поемането на рискове. Те не се чувстват комфортно в сериозни и дългосрочни връзки. За тях това е равносилно на това да бъдат "затворени в клетка". Обичат да флиртуват, дори когато са в постоянна връзка. Верността не е тяхната силна страна. За съжаление, това невинаги завършва само с невинен флирт. Някои от тях могат да започнат пламенна, макар и кратка афера. Нещата могат да стигнат и по-надалеч и тогава играта загрубява.

Кои зодии са експерти в изневеряването и как го правят

Риби

Рибите са още един зодиакален знак, за който верността не е силната им страна. Тези хора са по-склонни към предателство и им е трудно да останат напълно верни. Каква е причината за това? На първо място това се дължи на високата любвеобилност на хората от този зодиакален знак. Рибите са много романтични и емоционални. Те също така вярват в любовта от пръв поглед. Проблемът обаче е, че те често и бързо се влюбват в нов човек, което ги кара да забравят много бързо за своят настоящ партньор. И тъй като са емоционални, те бързо се увличат от тези емоции и се впускат в нова връзка, което може да ги накара да изневерят.

Кои зодии са майстори в изневярата и кои ги хващат веднага?

Близнаци

Близнаците са третият зодиакален знак, който е най-склонен да кръшка. Хората под този знак обичат силно и интензивно, но за съжаление за кратко. Връзките им омръзват доста бързо и те търсят допълнителни вълнения извън тях. Те се раждат в края на май/началото на юни и както е горещо през този период, така че и те са в „гореща вода“. Те обичат спонтанността, забавлението и често живеят в момента, без да мислят за последствията от действията си. За тях изневярата може да се приеме като нещо напълно нормално, стига това да им донесе моментното удовлетворение, което търсят.

Останалите зодиакални знаци също имат склонност към предателство, но в по-малка степен. Вероятността да изградят здраво и стабилно семейство при тях е значително по-голяма.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Зодиакалният Чичко Паричко носи богатство в живота на 4 зодии днес!

Не Велика, а Късметлийска събота ще имат 4 зодии днес!

Съвет за всяка зодия за днес, 27 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 27 април 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 27 април 2024

На Лазаровден: Лъвовете ще се събудят за нов живот, а за любов Рибите

Дневен хороскоп за 27 април 2024 г.

Фаза на Луната на 27 април 2024 г.

Идващият празничен уикенд ще стопли сърцата на 4 зодии!

Мед ще капе на душите на 4 зодии с идващия месец на любовта

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com