Кои зодии са майстори в изневярата и кои ги хващат веднага?

35029
Кои зодии са майстори в изневярата и кои ги хващат веднага?
Снимка: iStock/Guliver

Причините за изневяра могат да бъдат всякакви. Някои го правят, защото не получават това, което търсят от половинката си, докато други просто имат "слаби ангели" и лесно се подават на изкушението. Нека разберем коя зодия е "най-шавлива" и коя не може да прикрие следите си, когато кривне от правия път.

Овен – Изневеряват за спорта

За него физическата изневяра не е изневяра! Той го прави просто за тръпката от това да се запознае с нов човек и да задоволи нагона си. Няма да съжаляват за постъпката си и дори ще обвинят половинката си, че ги е тласнала в чужди прегръдки, ако бъдат хванати в крачка!

Телец – Ще изневери само ако е влюбен

Телец е способен да изневери на избора си само ако вече е влюбен в другиго. Те имат силна воля и не могат да се подадат на изкушението като Овен. При тях всичко е любов и е въпрос на време да сложат край на старите си взаимоотношения. Въпреки това им се случва да съжаляват за решенията си и да ги поставят под съмнение дали са били правилните.

Близнаци – Изневеряват с някой приятел

Те са известни с това, че са комуникативни личности, които обичат да създават постоянно нови контакти. Често прихвърчат искри, които могат да запалят огъня на любовта. Няма да се почувстват неудобно от партньорите си, че са им изневерили с най-добрия им приятел, брат или сестра!

Тези зодии биха могли да простят изневяра

Рак – Ще изневери, ако любовта е свършила

Рак са емоционални и лоялни. Те са способни да стоят във връзка само защото са свикнали с комфорта, който са си създали и познават всяка частица от човека до себе си. Ужасни са, когато става дума за изневяра и вероятно ще ги хванете на мига. Рак се чувства виновен, когато изневери и главата му не напускат мислите, че ще нарани човека до себе си.

Лъв – Той не изневерява!

Макар да обича вниманието и да е истински егоцентрик, Лъвът рядко изневерява, тъй като не обича усложненията в живота и честно казано го мързи да се крие. Драмата не му е по вкуса и поради тази причина се радва на щастлива и дълга връзка с партньора си.

Дева – Опитни са в изневерите

Девите се славят като изкусни лъжци и изневярата не им е чужда. Те са истински професионалисти и могат да излизат с трима едновременно без никой от тях да разбере за другия. Тя взима всички мерки и подхожда майсторски в ситуацията, за да излезе чиста от нея.

Везни – Изкусно владеят флирта и изневярата

Носи им се славата на "плейбои" и не бива да се изненадвате, ако имат няколко връзки едновременно и то в продължение на години! Те са страшни манипулатори, които не обичат да поемат отговорност за действията си и дори успяват да се изкарат жертва, когато бъдат хванати в крачка. В даден момент си дават сметка какви са ги свършили в любовен план и си изваждат необходимите житейски уроци.

Скорпион – Не обича изневерите

Те са страстни, но лоялни любовници. Няма да потърсят щастието другаде, защото знаят колко много боли, когато разбереш, че човека до теб не ти е бил верен. За сметка на това често стават жертви на изневери, но това им излиза през носа, тъй като Скорпион е една от най-отмъстителните зодии.

Кои зодии ПРОЩАВАТ изневяра и кои НЕ?

Стрелец – Приема изневярата за игра

Стрелецът обича да бъде постоянно в играта и да флиртува нон-стоп. Ще забележите, че в Инстаграма му следва най-готините и те не са от неговия пол. Лесно се влюбва и трудно се задържа във връзка. Затова понякога е трудно да се определи дали е изневерил или не.

Козирог – За тях изневярата е чисто физически акт

Козирог е лоялна зодия, която държи на семейните ценности. Ако се случи да изневери, то ще бъде секс за една нощ, която обаче ще събуди страшни угризения в душата му и едва ли някога ще го повтори. Верни са до гроб на половинките си и няма шанс изневярата да прерасне в нещо повече от физически акт.

Водолей – Изневерява, защото е любопитен към новото 

Въпреки че представителите на този знак могат силно да обичат, то те не са от най-постоянните във връзките си. Могат да сменят партньора си без много да му мислят с едно-единствено оправдание - искам да опитам нещо ново, тъй като това не е моето. Дори да бъде хванат в крачка - не му пука много и още на следващия ден ще продължи живота си, без да се чувства виновен или да има вътрешни угризения за действията си.

Риби – Правят го и не ги хващат

Когато става дума за майстори в изневярата - Риби са вашия човек! Не се колебаят да го направят, когато някой ги привлече и умело заличават следите си. Като страхотен покер играч са, стане ли дума за изневери!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Сварете яйцата така, за да издържат по-дълго

11-годишно дете откри останки от древно същество по-голямо от син кит

Сложете този плод до козунака, за да остане мек и пухкав по-дълго

Люлякът ще издържи 2 пъти по-дълго във вазата, ако направите това

Пълнолуние на 24 април 2024 - какво трябва и какво НЕ трябва да се прави

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com