4 зодии, които ни изумяват с ексцентричното си чувство за стил

2973
4 зодии, които ни изумяват с ексцентричното си чувство за стил
Снимка: iStock

Това, което отличава тези звездни знаци от другите, е тяхната склонност да експериментират много със стила си. Обличат се според променящите се емоции.

Повечето модни хора биха били проницателни, когато избират бижута или чифт удобни обувки, за да оформят работния си гардероб. Но някои зодии преминават границите, за да парадират с личния си стил. Те не харесват хората, така че обичат да си играят със силуета си, когато избират тоалет. Освен това, те имат уникално място в гардероба си за разнообразие от еклектични артикули, които биха изглеждали твърде ексцентрични за носене.

Вижте кои са тези смели фенове на модата:

1. Риби

Рибите имат силен афинитет към всички винтидж неща и са страхотни в изящното им съчетаване. Те обожават класическия ансамбъл, независимо дали е в макси рокли или тренчкоти. Те обаче не се страхуват да носят евтини тоалети, които са намерили. И винаги могат да извадят готини и небрежни улични дрехи от стария гардероб.

„Те не са приятели с модата“: 5 зодии, лишени от таланта да се обличат стилно

2. Дева

Девите излъчват самоувереност. Те ценят простотата, но оценяват привлекателните дрехи и аксесоари. Те са идеалната комбинация от изискан мъж или жена и съседското момче или момиче. Те дават приоритет на комфорта, така че късите панталони и потниците са това, което носят най-често. Много от дрехите в гардероба им имат интересни и отличителни истории за това как са били получени.

3. Водолей

Тези въздушни знаци са модни, артистични души. Гардеробът им е пълен предимно с дънки в ярки цветове и стандартни тениски. Те обичат да носят ефектни аксесоари с разкошни шалове на цветя. Обожават неоновите цветове. Имат слабост към всички цветове, независимо дали са по-студени или по-топли тонове. Те съчетават работния си гардероб с еклектични аксесоари, за да изглежда напълно различен.

Това са модните ИКОНИ сред зодиака

4. Близнаци

Този въздушен знак има творчески интелект и живо въображение. Затова те никога не се отегчават и продължават да използват шантави начини, за да гарантират, че облеклото им е уникално. Те обичат да изпробват различни артикули, за да видят кое пасва най-добре. Надяват се да привлекат внимание, което ги кара да се чувстват силни и желани. Те мразят повече от всичко да се обличат като други приятели или колеги. Правят нестандартен моден избор.

Що се отнася до индивидуалността и личните предпочитания, всяка зодия е уникална. Следователно, гореспоменатите знаци гарантират ексцентричен начин на обличане, за да се откроят от тълпата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Уникално късметче за всяка зодия за 08 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 08 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 08 май 2024

Дневен хороскоп за 8 май 2024 г.

Приемат всичко лично: топ 5 на най-раздразнителните зодии

Какво означава да имате асцендент Скорпион

Кои зодии си подхождат най-много с Козирог

Как да спечелите всеки мъж според зодията му

Как показват любовта си различните зодии

Как изневеряват мъжете според зодията си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Уникално късметче за всяка зодия за 08 май 2024
Уникално късметче за всяка зодия за 08 май 2024

Овен Помислете за какво сте мечтали или желаели най-дълго време. Започнете да осъзнавате, че нищо не ви спира да постигнете това, освен да се...