4 зодии, които ще се отърват от непотребното преди началото на лятото

5265
4 зодии, които ще се отърват от непотребното преди началото на лятото
Снимка: iStock

Близнаци

С навлизането на новолунието в Близнаци в началото на лятото (6 юни), Близнаците се насочват към нови цели. Новолунията ни помагат да се освободим от това, което ни задържа, и да се ориентираме към това, което наистина искаме да направим.

Те сигнализират за напълно ново начало, което е идеалният вариант за Близнаците да се освободят от това, което вече не им помага през това лято.

Още: 4 зодии с необяснима тревожност в края на май 2024

Рак

Това лято в Рака ще се случват много събития, включително Венера в Рак на 16 юни, Меркурий в Рак на 17 юни и новолуние в Рак на 5 юли.

Венера е планетата на любовта и страстта и с навлизането си в Рака на 16 юни Раците ги очаква прекрасно удоволствие. Тя ще подтикне Раците да преоценят любовните си интереси и ще ги насърчи да отворят сърцата си.

Подобно на Лъва, това лято в знака на Раците навлиза Меркурий. Меркурий подхранва ефективната комуникация; позволява ни да изразяваме ясно мислите, които таим.

Новолунията показват, че е време за ново начало, а с навлизането на новолунието в Рак на 5 юли Раците се насърчават да стъпят на нов път.

С комуникация на тяхна страна, любов във въздуха и ново начало на хоризонта, Раците подготвят перфектната тройка за едно лято, въплъщаващо „вън от старото, вътре в новото“.

Лъв

Това лято в Лъв се случват две важни астрологични събития: астероидът Веста навлиза в Лъв на 19 юни, а Меркурий навлиза в Лъв на 2 юли.

Веста е астероид, който ни помага да балансираме между най-дълбоките си мечти и ежедневните си действия за постигането им. С навлизането на Веста в Лъв на 19 юни Лъвовете ще се чувстват особено склонни да се изявят това лято и да постигнат най-истинските си стремежи.

Меркурий е планетата, свързана с ефективната комуникация и обработката на мисли. С навлизането на Меркурий в Лъв на 2 юли Лъвовете ще бъдат изразителни както винаги и ще изказват ясно това, което им хрумва.

Благодарение на безпроблемната комуникация сред тях и съгласуването на желанията им с ежедневните им цели, Лъвовете ще бъдат неудържими това лято. Те ще премахнат това, което им тежи, и ще продължат напред по-уверени от всякога.

Риби

През това лято в Риби се случват две важни астрологични събития едно след друго: Сатурн става ретрограден в Риби на 29 юни, а Нептун става ретрограден в Риби на 2 юли.

Ретроградният Сатурн оказва голямо влияние върху нашите житейски перспективи. Тя ни подтиква да забавим темпото и да преразгледаме връзките в живота си и дали те ни удовлетворяват. Да не говорим, че поставя тежък обектив върху това какво в живота ни е изградено така, че да ни прави щастливи в дългосрочен план.

В същото време Нептун е свързан с мечтите и затова, когато е ретрограден (особено в родния си знак Риби), ни подтиква да преосмислим какво наистина искаме в живота.

Още: Какво трябва да чуе всеки зодиакален знак преди края на май 2024

Тъй като и двете ретроградни движения се случват толкова близо едно до друго в знака на Риби, Рибите ще се чувстват свръхфокусирани върху премахването на излишната тежест от живота си. Това лято е време за Рибите да се съобразят с това, което наистина желаят, и да изоставят онова, което ги възпира от вътрешната им цел.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

В Неделя: Съдбата ще сложи лъжица катран в кацата с меда на тези зодии

Неделни пари за черни дни ще сгънат тези 4 зодии!

На 16 юни: Числото 16 ще бъде балсам за душата на 4 зодии!

Хороскоп за утре,16 юни: Късмет за Телците, но не и за Девите

Дневен хороскоп за 16 юни 2024 г.

Кои женски зодии са си дар от Бога за всеки мъж?

Кои зодии са надарени с пророческа дарба?

Зодиите, които ще получат щедър подарък от Вселената този уикенд

Зодиите, които ще са най-щастливи този уикенд, 15-16 юни 2024

Седмичен хороскоп за 17-23 юни 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com