4 зодии, които умеят да съблазняват – проверете дали сте сред тях

16511
4 зодии, които умеят да съблазняват – проверете дали сте сред тях
Снимка: iStock/Guliver

Изкуството на съблазняването е специфично и не всеки умее да го прави така, че да изглежда естествено и непринудено. Има хора, които по природа са изключително харизматични и умеят да съблазнят всеки, с когото се запознаят. Дотолкова това умение им е “вродено”, че има моменти, в които и те самите не осъзнават, че го правят.

Те знаят как да се държат в една връзка и дотолкова са се усъвършенствали като изкусни флиртаджии, че буквално само един поглед е достатъчен, за да привлекат набелязаната “цел”. Мерят си приказките и знаят точно в кой момент да отстрелят.

Според астролозите има 4 зодиакални знака, които отлично са усвоили изкуството на съблазняването и са меко казано неустоими. Разбира се, всяка зодия има своите съблазнителни и уникални черти, но при тези зодии флиртът е най-изразен. Вижте дали вашата е сред тях в следващите редове.

Как флиртува всяка зодия?

Лъв

Лъвовете са царете на флирта. Притежават немалко неустоими за противоположния пол качества - а именно - самоувереност, маниери, хъс, харизматичност и вроден талант. Винаги заковават вниманието и погледите към себе си и хващат “плячката” в капана. Държат се правилно и си мерят приказките спрямо ситуацията и обкръжението си. Знаят какво искат, как да направят добро впечатление и по какъв начин да постигнат целта си. Представителите на този знак не се спират пред нищо.

Везни

Везните са вторите чаровници, които имат безспорни успехи във флиртуването. Те обичат да общуват с различни хора, винаги са душата на компанията и лесно се сприятеляват. А мъжете от тази зодия са отлични ухажори. Представителите на този знак са грижовни, спокойни, дипломатични, непринудени - всички тези качества в комбинация стават едно мощно оръжие за съблазняване.

Кои ЗОДИИ са родени за флирт и кои за сериозна връзка

Телец

Представителите на този знак обичат удоволствието под всякаква форма и във всеки аспект от живота си. Хубавото е, че не са егоисти и винаги се стремят да споделят насладата с половинката си. Те ще се погрижат да ви предразположат и да се чувствате максимално добре в компанията им. А средствата им за съблазняване направо биха ви подлудили - в “играта” се включват етерични масла, ароматни свещи, вкусна храна... Знаят как да спечелят симпатии и да влязат под кожата ви.

Скорпион

И разбира се, стане ли въпрос за страст и съблазняване, за къде сме без Скорпионите. Най-мощното им средство за съблазняване не е само страстната им природа, а дори по-скоро първо привличат внимание със своята мистериозност и тайнственост. Те винаги са по-отдръпнати в началото, което кара околните да ги разгадават все повече.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

5 зодии, чието настроение се променя в зависимост от времето

26-ти април: Везните само ще вземат пари, а Стрелците само ще дават!

Дневен хороскоп за 26 април 2024 г.

Фаза на Луната на 26 април 2024 г.

Кои са най-любопитните зодии - пъхат си гагата навсякъде!

На кои зодии вече ще им е широко около врата - проблемите им се решават

Кои зодии винаги се преструват на бедни като църковни мишки?

Кои женски зодии са много по-смели от повечето мъже?

Кои зодии ги очаква проклятието Сизифов труд днес?

В Четвъртък ще бъдат позлатени тези 4 зодии!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com