Какво ни очаква тази есен: Астрологична прогноза за следващите три месеца

11054
Какво ни очаква тази есен: Астрологична прогноза за следващите три месеца
Снимка: Istock

Преди 15 септември, когато Меркурий е ретрограден, е важно да свършите всичките си задачи, без да отлагате нищо за по-късно! В противен случай ще бъде много трудно да ги доведете до логичния им край. По-добре е да планирате покупки на комуникационно оборудване, техника, автомобили след 15 септември. Освен това, до този момент не е препоръчително да отваряте нови фирми, работни места и да сключвате важни договори, в противен случай трябва да сте готови да преразгледате условията.

На 22, 23, 24 септември, в енергийните дни на есенното равноденствие (23 септември), е важно да стартирате програма, за да рестартирате себе си, мисленето си и желанията си. Вземете възможно най-много полезна информация, сега е необходима.

Кои зодии са родени с най-много късмет в любовта?

Събитията, които започнаха да се развиват около 10 август, ще се развият и ще наберат скорост до 25 септември. Ако сте планирали нещо мащабно на 10 август, тогава не забравяйте да го реализирате и разширите през септември. Възможно е по това време да придобиете много знания, ползи и нови важни контакти, да създадете нови здрави и полезни връзки. Около 25 септември са възможни гръмки, обсъждани изказвания.

Цяла есен в небето има напрежение от Плутон - задачата му е да разруши стария ред чрез конфликти и агресия, така че преговорите сега няма да помогнат. До началото на октомври назряват провокации, решават се проблемни ситуации от миналото, но ще има много невярна информация, недостоверни сделки и преговори.

Около 10 октомври животът на хората ще се влоши малко: контрол върху парите, забавяне на плащанията, проблеми в личния живот, принудителни раздели.

14 октомври е много трудно затъмнение. Но не се увличайте в негативни мисли, избягвайте конфликти и мечтайте за щастливо бъдеще.

В понеделник, 4 зодии ще се почувстват като истински милионери

Около 18 октомври не трябва да разчитате на партньорски споразумения, възможни са конфликти в споразуменията, трябва да вървите по свой път. Авторитетът на много лидери пада - има целенасочен натиск срещу тях.

21 октомври (плюс / минус няколко дни) средната точка на затъмненията - възможни са остри непредвидени ситуации. Бъдете внимателни и избягвайте да летите, ако е възможно!

28 октомври също е натоварено затъмнение. Емоционално труден период. Контролирайте емоциите си и не наранявайте чувствата на другите хора.

Около 12 ноември има нов пик на напрежението, опитайте се да не летите със самолет в тези дни.

Такива облаци ще има през есента, но под чадър дори може да е много хубаво. Помним за позитивното мислене, без значение какво, благодарността към Слънцето и всеки нов ден.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Всеки ден ще е Велик ден през Страстната седмица за 4 зодии!

29-ти април: Велик Понеделник за Близнаците, а Паричен за Скорпионите!

Дневен хороскоп за 29 април 2024 г.

Числото 5 ще направи май райски месец за 4 зодии!

Скрито-покрито: Кои зодии действат зад гърба на останалите?

Ако са ядосани - тези зодии са по-черни и от дявола!

Свежи неделни пари ще ощастливят живота на 4 зодии

На 28-ми април: Всичко ще е цветя и рози за 4 зодии

Уникално късметче за всяка зодия за 28 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 28 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com