Меркурий ще съсипе финансовите планове на зодиите през февруари 2024 г.

10128
Меркурий ще съсипе финансовите планове на зодиите през февруари 2024 г.
Снимка: iStock

Финансовият хороскоп е незаменим помощник по всяко време на годината. Астролозите подсказват как да не губите пари и да положите основите на финансовото благополучие през февруари.

Овен

През февруари Овенът може да започне да говори повече, отколкото да прави каквото и да било, но това трябва да се спре в зародиш. Заради отслабването на Марс на 13-ти проектите и задачите, които изискват енергия и повишена мотивация, ще бъдат малко по-трудни.

Телец

Телците ще могат да променят живота си към по-добро, финансово и по всякакъв друг начин, но само ако започнат да променят себе си. Силата на Телците през февруари ще бъде умението да планират.

Близнаци

През февруари представителите на Близнаци може да се сблъскат с финансови и служебни проблеми, но може да имат няколко решения. Заради Меркурий от 23 февруари вниманието към детайлите ще ви бъде от полза.

Ето кои знаци знаят как да пазят тайните на други хора

Рак

Сферата на кариерата и парите за Раците ще претърпи драматични промени, но не заради отслабването на Марс на 13-ти, а заради Венера, която ще премине в знака Водолей на 16 февруари.

Лъв

На фона на слабите Марс и Меркурий, проблемите в кариерата им ще дойдат при Лъвовете доста бързо, но до 13 февруари те все още ще бъдат на върха на Олимп.

Дева

Ако Девите поемат контрола върху разходите си след 23 февруари, паричната ситуация няма да се промени към по-лошо. През февруари основната тайна за успех в кариерата и парите е търсенето на нови пътища.

Везни

През февруари Везните ще преживеят много мистериозни инциденти, но това е за добро, защото те може да съдържат скрити начини да се противопоставят на негативния Меркурий в бъдеще. Повишената бизнес активност ще обслужва както доходите, така и репутацията на Везни.

Зодии, които завинаги ще пазят вашите тайни

Скорпион

Скорпионите ще преживеят успех в работата, което може да доведе до увеличаване на доходите, но в обозримо бъдеще, а не точно сега. Под покровителството на Марс, който ще отслабне на 13 февруари, Скорпионите ще продължат да усещат прилив на енергия и мотивация.

Стрелец

Стабилната енергия от началото на месеца ще даде възможност на Стрелците да завършат всичко, започнато по-рано. Обстоятелствата ще се променят бързо от 13 февруари и парите може да са необходими в най-неподходящия момент.

Козирог

Движеща сила за Козирозите в началото на месеца ще бъде амбицията. Всякакви планове, творчески идеи, приключения и решителни стъпки със сигурност ще им донесат успех и насърчение от ръководството, бизнес партньорите и екипа.

Водолей

Отслабването на Марс на 13 февруари обещава трудности за Водолеите в работата и бизнеса, но ще има по-малко конфликти. На 16 февруари Водолеите може да загубят част от енергията си, така че ще се изморят по-бързо. Притокът на пари за Водолеите ще бъде осигурен от работа за резултат и внимание към детайла.

Риби

Всяка задача може да мотивира Рибите да бъдат активни и да работят с пълна отдаденост, но тази страст може да изчезне до средата на месеца, така че трябва да имате време да свършите всичко, докато производителността и мотивацията са високи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

4 зодии, които най-често страдат от психични разстройства

За кои зодии ще е на пари днешният ден?

3 зодии, на които всички ще завиждат през МАЙ 2024

Велики Понеделник ще донесе много късмет за 4 зодии!

Зодиите, които са обречени на страдание през МАЙ 2024

ПРОМЯНА в живота на тези 5 зодии през май 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 29 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 29 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 29 април 2024

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 29-05 април/май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com