Невероятни обрати за 5 зодии е подготвил март 2024 г.

28058
Невероятни обрати за 5 зодии е подготвил март 2024 г.
Снимка: iStock

Идва дългоочакваната пролет - времето на пробуждането на всичко живо. Природата се събужда и е време и ние да се събудим. Астролозите ще ви кажат защо това време ще бъде интересно, какви трудности ще има и как да ги избегнете.

Овен

В началото на пролетта Овните ще се чувстват най-добре в атмосфера на тишина и уединение, особено в началото и края на март. Негативното влияние на Венера в началото на месеца може да попречи на взаимното разбирателство в деловите и лични отношения.

Телец

Телците ще имат възможност да разплетат възлите на неразбирателството в отношенията с любими хора, приятели и половинката. През този период може да се появи склонност към идеализиране на любимия човек и света около вас.

Близнаци

Отрицателното влияние на Меркурий ще смущава Близнаци от 1-ви до 9-ти, което ще бъде изпълнено с финансови проблеми. Освен това силната позиция на планетата ще коригира ситуацията точно обратното, така че от 10 март Близнаците могат безопасно да коригират плановете си.

Дисхармония в отношенията: Кои зодии ще ви причинят много болка през 2024 г.?

Рак

Амбициозните Раци ще преживеят голям успех в средата и края на месеца. Астролозите съветват да си поставите вдъхновяващи цели и да не правите това, което не ви харесва.

Лъв

Емоционалното състояние на Лъва ще бъде застрашено през март. На 11-ти ще се стабилизира, но в края на месеца отново ще бъде подложен на разрушителното влияние, но не на Венера, а на Марс.

Дева

Девите ще могат да покажат своите знания, умения и като цяло да покажат на хората своята сила и таланти. Покровителството на Меркурий и Венера съответно от 10 и 11 март ще помогне за регулиране на бизнес и лични отношения.

Везни

Основният помощник на Везните през март е рационалността. Акцентът трябва да се измести към предпазливостта. Няма нужда да разчитате твърде често на помощта на интуицията.

Кои зодии ще ви пуснат по пързалката, ако им дадете шанс?

Скорпион

Скорпионите не могат да поемат рискове сега, тъй като могат да загубят това, което вече са спечелили.

Стрелец

Стрелците трябва да поемат контрол над съдбата си. Това няма да е най-лесният месец, но определено един от най-продуктивните за годината.

Козирог

През март Козирозите могат да претърпят сериозни промени в бизнеса и в резултат на това стрес. В началото на месеца те ще бъдат изключително опасни, но от 11 март влиянието им ще намалее заради засилването на Венера.

Водолей

Целта на Водолеите през март ще бъде проста. Те ще трябва да осъзнаят, че само работата може да доведе до най-добри резултати. Няма смисъл да седите и да чакате късмета. От 10-ти Меркурий ще започне да дава много сили и вдъхновение, за да се създадат най-добрите условия за работа.

Риби

Рибите не бива да пилеят много усилия и пари напразно в началото на март. Възможно е да има и разочарования на любовния фронт. Парите, както и енергията, се пестят по-добре. Рибите ще се нуждаят от сила в благоприятно време, което започва на 10 март.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Средата на май 2024 ще донесе космическо щастие на тези зодии

В сряда: Две зодии трябва да се вгледат в себе си, за да получат мечтаното бъдеще

4 зодии са на косъм от сериозна покупка, а може би е по-добре да изчакат

На 15 май: Меркурий преминава през Телец, тези зодии трябва много да внимават

В сряда: Представителите на тези зодии имат нужда от прегръдка

На 15 май: Това е началото на един по-добър живот за три зодии

Съвет за всяка зодия за днес, 15 май 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 15 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 15 май 2024

Късметът ще се усмихне на тези зодии през втората половина на май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com