Новолуние на 17 юли 2023 г. - ритуали за любов и пари

13460
Новолуние на 17 юли 2023 г. - ритуали за любов и пари
Снимка: iStock

На 17 юли в 21:33 часа настъпва Новолуние, което ни предоставя уникалната възможност да използваме енергията му за привличане на щастието в живота ви. То се случва в знака на Рак. Събитието ще ни даде чувство за лекота и емоционален подем. 

Лунен календар 2023

Пълнолуние 2023

Новолуние 2023

Настоящето Новолуние се случва в понеделник - деня на Луната, символизираща женската енергия и защитата на жената и децата. Лунното влияние ще даде на този ден емоционална нестабилност, нерешителност и нежност, правейки го непредсказуем и не съвсем надежден. 

В първия ден на Новолунието астролозите препоръчват: да се отдели време за творчество; да се платят сметки, върнат дългове; да се осъществява благотворителност; физическо натоварване; да се приемат вани със соли; грижа за здравето; медитиране; почистване на дома и изхвърляне на ненужното.

В деня на Новолунието не е препоръчително да: да се започват нови дела; да се провеждат козметични процедури; да се употребява алкохол и приема месо и месни продукти; не правете големи покупки, като придобиване на кола или апартамент. 

Три ритуала в магическия ден

Ритуал за привличане на любов

За целта използвайте нова розова свещ. Може да капнете масло от роза, здравец или други цветя. Създайте уютна обстановка и останете насаме със себе си. Избягвайте отрицателните мисли, позволете им да изгорят в пламъка на свещта, изчиствайки съзнанието си и отваряйки пространство за светли чувства. Свещта трябва да изгори докрай. Ако пламъкът загасне, ритуалът може да се повтори.

Ритуал за привличане на щастие

В тъмното време от денонощието запалете две свещи и сложете огледало между тях. Седнете срещу огледалото и се съсредоточете върху желанията си, като се опитвате да не мислите за друго. След това духнете свещите и легнете да спите. Преди това си представете желанието изпълнено, сякаш вече се е сбъднало.

Ритуал за привличане на пари

Ритуалът за привличане на пари е прост, но много ефективен. Той е аналогичен на отглеждането на растения в градина - дори по-лесен. Най-важното условие е да извършите ритуала в първите часове на Новолунието и това да стане в стая без други хора. Разположете банкнотите на повърхност така че лунната светлина да пада върху тях. По време на подреждането им визуализирайте, че посявате нещо вълшебно и необходимо. Не пипайте парите, "докато растат."

Оставете парите на повърхността (шкаф, скрин или друго място, което е подходящо), за да ги огрява Луната. След няколко дни ги използвайте за семейни нужди. За да сте уверени, повтаряйте обреда в нощта на всяко Новолуние, за да не пресъхва паричният поток.

Луната умело ще контролира парите ни през юли 2023 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Уникално късметче за всяка зодия за 10 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 10 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 10 май 2024

Дневен хороскоп за 10 май 2024 г.

Фаза на Луната на 10 май 2024 г.

Уникално късметче за всяка зодия за 09 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 09 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 09 май 2024

Предмети, които зодиите не трябва да имат в дома си, отблъскват късмета

Дневен хороскоп за 9 май 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Уникално късметче за всяка зодия за 10 май 2024
Уникално късметче за всяка зодия за 10 май 2024

Овен Имате шанс да се придвижите по-ясно към целта си, тъй като осъзнавате, че пътят на изобилието е този, който ще ви води към съдбата ви. Тук има...