Луната умело ще контролира парите ни през юли 2023 г.

5304
Луната умело ще контролира парите ни през юли 2023 г.
Снимка: iStock

Най-често ни тревожат паричните въпроси и това е логично, защото без пари няма как да си гарантираме стабилност, нито спокойствие. Астролозите разказаха какво ни чака всеки ден от втория месец на лятото.

1, 2 юли: последните дни от растежа на луната. Те ще преминат под творческото влияние на Стрелеца. Ето защо те ще станат изключително полезни за финансова дейност.

3, 4 юли : 3-ти - Суперлуна в Козирог - много неблагоприятен ден за всякакви финансови операции. На 4 юли - приятно време за работа и водене на всякакви финансови дела.

5, 6 юли : Намаляващат Луна във Водолей ще бъде положителна. Благориятно време за финансови транзакции, работа и транзакции от всякакъв мащаб.

Влиянието на пълнолунието върху хората

7, 8 юли : два дни от управлението на Риби ще бъдат идеални за умствена работа, финансова дейност. Можете спокойно да си купите всичко, което може да ви направи по-добри, по-силни, по-умни и по-щастливи.

9, 10 юли : Финансови проблеми ни очакват на 9-ти. На 10 юли ще бъде актуален положителен аспект между Меркурий и Плутон. Това ще изглади грубите ръбове и ще ни предпази от харченето на много пари, разрушаването на кариерата ни и загубата на репутацията ни.

11, 12 юли : Намаляващата Луна в Телец винаги е добра за финансовия сектор, за бизнеса, работата, домакинските задължения. Тези дни отделяйте повече време за бизнес.

13, 14, 15 юли : три дни на намаляваща Луна в Близнаци са дни на лек енергиен дисонанс, съмнения и нежелание за сериозна работа.

Какво е влиянието на Луната върху всеки от нас?

16, 17 юли : Елементът Вода ще взаимодейства идеално с Луната, така че ще очакваме голям успех в работата си. 17-ти - Новолуние в Рак. Това е добър ден за премерена работа.

18, 19, 20 юли : първите три дни от растежа на луната ще бъдат под влиянието на Лъв. Просто няма по-добро време за започване на важни финансови и работни дела.

21, 22 юли : отдайте тези два дни на разрешаване на най-трудните проблеми и извършване на принудителни покупки.

23, 24 и 25 юли : тези три дни ще бъдат по-благоприятни за почивка заради актуалността на елемента Въздух, представен от Везни. Ще има възможност да харчите пари за развлечения, нови дрехи, емоции.

26, 27 юли : На 27-ми, за съжаление, ще има съвпад на Меркурий с Венера, което ще се отрази изключително негативно на настроението и продуктивността ни. 26-и е благоприятен ден за пазаруване, свързано с имиджа.

28, 29 юли : активността на Луната в Стрелец ще ни донесе много положителна енергия, която може да се използва за укрепване на позициите във финансовия сектор.

30, 31 юли : последните два дни на юли ще преминат под егидата на елементите на Земята, представени от Козирог. Нарастващата Луна в този знак се чувства зле, така че финансовите дела са изложени на риск да вървят по неприятен сценарий.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Голямо щастие ще връхлети тези зодии в края на май 2024

21-ви май: Късметлийски вторник за Овните, но тегоби идват за Лъвовете

Дневен хороскоп за 21 май 2024 г.

Фаза на Луната на 21 май 2024 г.

За Златно Пълнолуние трябва да се готвят тези 4 зодии!

Цветно Пълнолуние на 23 май 2024 г. - важни съвети за всяка зодия

Тези две зодии са предопределени да пренаредят съдбата си днес, 20 май 2024

На 20 май: Тези зодии трябва да приемат съдбата си на самотници

Светът е оцелял, защото се е смял: Това важи и за тези зодии днес, 20 май 2024

В понеделник: Дълбоко заровените тайни на тези зодии излизат наяве

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com