Паричен лунен календар за октомври 2023 г.

9634
Паричен лунен календар за октомври 2023 г.
Снимка: istockphoto.com

Финансовите въпроси винаги са най-належащите, изискващи най-бързото решение. Паричният лунен календар ще ви помогне да разрешите подобни проблеми през октомври 2023 г.

1, 2 октомври: паричният късмет ще помогне на повечето от нас. Основното нещо е да не губите вяра в най-доброто и да не хвърляте пари наляво и надясно.

3, 4 и 5 октомври: През тези три дни е по-добре да не прехвърляте отговорности на други хора.

6, 7 октомври: работата ще стане по-лесна и по-приятна, което означава, че можете да спечелите повече пари от обикновено.

8, 9 и 10 октомври: Застаряващата Луна в Лъв е опасна за финансовата стабилност. Това е доста опасна комбинация, при която не можете да започнете нови неща в работата и в бизнеса.

Кои зодии имат най-голяма жажда за пари?

11, 12 октомври: През тези три дни се очакват благоприятни финансови промени на всички нива. Опитайте се да не увеличавате доходите си чрез измама и хитрост.

13, 14 и 15 октомври: 13-ти е отрицателен финансов ден поради дисонанса на Везни и много слабата Луна. На Новолунието на 14-ти е полезно да се отпуснете и да харчите премерено. 15-ти е добър ден за творчество и прости нови начала. Всичко това ще носи повече пари в бъдеще.

16, 17 октомври: изгревът на Луната в Скорпион няма най-добър ефект върху финансовия късмет на хората, но през тези два дни ситуацията ще бъде по-скоро положителна, отколкото отрицателна. Трябва да се пазите от необмислени разходи и да се съсредоточите повече върху решаването на неотложни въпроси.

18 и 19 октомври: това са два идеални дни за забавление и харчене на пари за любимите хора.

20 и 21 октомври: два дни, които не са най-успешните за финансова дейност, ще преминат под егидата на Козирог. Тези дни е по-добре да ограничите разходите и да се пазите от авантюри и измами.

22, 23 октомври: идеалното време за покупки от всякакъв мащаб. Астролозите също съветват да се занимавате със законови проблеми, да планирате дела за бъдещето, да провеждате бизнес срещи и да ходите на командировки.

Кои са 5-те зодии, на които им върви с парите?

24, 25, 26 октомври: три дни, които не са най-успешните за финансова дейност, ще преминат под егидата на Риби. Тези дни е по-добре да ограничите разходите и да се пазите от приключения, измами и да не се доверявате на всеки.

27, 28 октомври: Времето е много добро за работа и като цяло повишена активност – както физическа, така и интелектуална. 28 октомври - Това ще е много опасен ден – както за покупки, така и за делови преговори.

29, 30 октомври: През тези два дни можете да харчите пари за себе си, за близките си и за развлечения или да инвестирате в ремонт или покупка на недвижим имот. По това време е по-добре да правите големи разходи.

31 октомври: силна, но намаляваща Луна в Близнаци е добра помощ за работа. Представителите на творческите професии ще имат най-много късмет с пари и печалби в последния ден на октомври.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Седмичен хороскоп за 29 април - 5 май 2024 г.

Зодиакалният Чичко Паричко носи богатство в живота на 4 зодии днес!

Не Велика, а Късметлийска събота ще имат 4 зодии днес!

Съвет за всяка зодия за днес, 27 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 27 април 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 27 април 2024

На Лазаровден: Лъвовете ще се събудят за нов живот, а за любов Рибите

Дневен хороскоп за 27 април 2024 г.

Фаза на Луната на 27 април 2024 г.

Идващият празничен уикенд ще стопли сърцата на 4 зодии!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com