Тези 3 зодии доказано са най-големите флиртаджии

3930
Тези 3 зодии доказано са най-големите флиртаджии
Снимка: iStock/Guliver

Всеки може да овладее изкуството на флирта до съвършенство, но за някои то им идва отвътре. Астрологията разграничава 3 зодиакални знака, които променят тона на разговора към флиртаджийски, без да им мигне окото. Бъдете нащрек, когато сте в компанията на тези съблазнители, особено ако сте чувствителен воден знак или готов за връзка земен знак.

Успешният флирт съчетава щипка искреност с щипка наивност и минимум измама. Използваме го, за да покажем интереса си към някого, като същевременно не приемаме този човек твърде сериозно, когато познанството тепърва се развива. 
За някои обаче флиртът е чисто развлечение, което не води до нищо повече. Според астрологията трите зодиакални знака, смятани за най-големите флиртаджии, принадлежат към елемента огън и въздух. При тях стрелата на Купидон може да ви улучи още на първата среща, но дали ще се стигне до съвместно бъдеще, не е съвсем сигурно.  Ето кои са тези зодии:

Тези 3 зодии са кралиците на флирта

Близнаци 

Близнаците са управлявани от Меркурий, известен в римската митология като бог на общуването. Това означава, че те обичат да контактуват с хора и не се ограничават само с един човек. Те говорят по-бързо, отколкото мислят. 
Умело подбират думите, с които да ви замаят очите и сърцето. След като се влюбите, може да откриете, че не сте единственият им избор. Близнаците флиртуват рефлекторно, за да стимулират ума си. Те не се замислят, че с това си поведение изпращат фалшиви сигнали на другите. Без тази черта на характера те не биха били себе си и затова не ги приемайте винаги на сериозно. Изчакайте, докато не заслужат дълбоко, любящо признание, преди да изложите очакванията си пред тях.

Везни

Везните се управляват от Венера, планетата на любовта, която ги дарява с естествен чар, към който малцина са имунизирани. Те са наясно, че трябва да доставят удоволствие на другите, и въпреки че се правят на невинни, флиртуват с когото могат. 
Този въздушен знак обича да обича и да бъде обичан. Без това усещане той увяхва. Лесно е да се влюбиш във Везни, но още по-лесно е сърцето ти да бъде разбито. За съжаление Везните се впускат във флиртаджийски разговори с повечето си почитатели. За тях забавленията никога не спират. 

Зодиите, които са склонни за флирт с бившия

Стрелец

Запомнете следното: флиртът със Стрелец не обещава съвместно бъдеще. Нищо, ако сте страхотни в писането и той вече ви е дал най-красивите обещания. 
За Стрелеца съблазняването е игра, която няма предвиден край. Той се вълнува от динамиката и думата "завинаги" може да развали всичко. 

Имате работа с огнен знак, който обича да експериментира. Този човек също така не знае какво представляват дълбоките емоции, защото не прекарва достатъчно време в анализирането им. Стрелецът използва флирта, за да навлезе в нова територия и да изследва вълнуващи сексуални възможности. Лесно е да се хванете в неговите флиртаджийски примки. Тъй като е смел, както и страстен, може да нямате избор. Ако искате връзка с него, винаги има риск на него да му стане скучно по някое време.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

30-ти април: Щастливи Вторник за Водолеите, но гаден ден за Девите!

Дневен хороскоп за 30 април 2024 г.

Фаза на Луната на 30 април 2024 г.

Великденска изненада ще стопли сърцата на 3 зодии!

На пачи яйца ще бъдат насадени тези 3 зодии на Великден!

Кои зодии не са щастливи даже и всичко да им е наред?

4 зодии, които най-често страдат от психични разстройства

За кои зодии ще е на пари днешният ден?

3 зодии, на които всички ще завиждат през МАЙ 2024

Велики Понеделник ще донесе много късмет за 4 зодии!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com