Три знака от Зодиака, които през Новата 2023 г. ще имат късмет в любовта

20999
Три знака от Зодиака, които през Новата 2023 г. ще имат късмет в любовта
Снимка: iStock/Guliver

Атмосферата на новата 2023 г. ще изпълни живота на всеки с романтика и любов. Благоприятно влияние върху развитието на личните отношения ще окаже енергията на годината – ин, която ще преобладава през този период.

Новата 2023 година

Късметлии в любовта, зодиите Везни, Скорпион и Риби ще бъдат особено успешни в тази област. Те могат да разчитат не само на среща, но и на създаване на сериозна връзка до брак и раждане на деца.

Тези три зодии просто ще излъчват чар, любовни магии. Много хора ще ги харесат.

Везни

Годината на Заека ще даде възможност на всеки да намери любовта. Пухкавият символ на 2023 г. ще помогне на хората да се погледнат по специален начин и да изберат този, който са търсили цял живот.

Съдбовна среща на път за работа: любовен хороскоп за 2023 г. за Везни

Романтичната енергия ще заобикаля Везните през 2023 г., така че не е чудно, че те ще имат много фенове около себе си. Естественият магнетизъм ще им позволи да направят добро впечатление на противоположния пол.

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 12-16 ДЕКЕМВРИ 2022

Може да има ситуация, в която няколко кандидати ще се борят за сърцето на Везни наведнъж. Представителите на тази зодия ще трябва да претеглят плюсовете и минусите и да направят труден избор, но човекът, с когото решат да се влюбят, ще бъде с него дълги години.

Тези Везни, които са във връзка от дълго време, ги очаква приятна изненада: брак или настъпване на дългоочаквана бременност. За укрепване на отношенията представителите на зодиакалния знак трябва да обърнат внимание на съвместната почивка с любовника си. Прекарването на време в компанията на другия и пътуването ще донесат нови ярки цветове в живота им.

Скорпиони

Влиянието на войнствената планета Марс през новата 2023 година окончателно ще бъде заменено от спокойствието на Венера, покровителката на всички влюбени. Именно тя ще помогне за създаването на хармонични отношения през този период.

Проблемите ще започнат през есента: любовен хороскоп 2023 за Скорпион.

Кои са най-страхливите зодии в любовта?

Скорпионите ще могат да познаят истинската любов през януари. Скорпионите ще могат да познаят истинската любов през януари. В началото на новата година те най-накрая ще срещнат човек, който отговаря на представата за идеален партньор. Дълги години това е било само герой от техните фантазии.

Тези Скорпиони, които вече са намерили своята любов, ще преосмислят подхода към отношенията. Ако по-рано чакаха партньорът да направи първата крачка, то през новата година ще поемат инициативата в свои ръце.

Риби

Символът на 2023 г. - Черният воден заек - с особено усърдие ще се заеме с подобряването на личния живот на родените под егидата на подчинените му стихии.

Стар приятел ще се покаже от нова страна: любовен хороскоп за 2023 г. за Риби

За да намерят щастието в любовта, Рибите ще помогнат да излязат от зоната на комфорт. Двамата отдавна обмисляли връзка, но се страхували да не бъдат отхвърлени заради комплексите си. Представителите на зодията трябва да излизат повече, да посещават кафенета, различни обществени събития и да се запознават с хората.

Любящите очи на много фенове, които ще се появят в живота им през новата година, ще им позволят да повярват в себе си. За Рибите е важно да не се хващат на въдицата на първия срещнат, а да разберат чувствата им и сами да изберат кой е подходящ за тях, за да създадат двойка.

Кои зодии си подхождат в любовта и са идеалните партньори един за друг?

Ако Рибите вече са намерили любовта, то периодът е благоприятен за правене на дългосрочни планове. Може би ще решат, че е време да създадат семейство и да помислят за деца. Годината на Заека ще благослови намеренията на представителите на зодията и ще помогне за осъществяването им.

Коя зодия ще трябва да положи всички усилия, за да успее в любовта?

Очакват се сериозни промени в личния живот на Козирозите. Те ще работят усилено през цялата година, за да се чувстват щастливи до края на 2023 г. Представителите на зодията ще работят и върху личните отношения.

Козирозите имат големи планове за тази година в любовната сфера. Това е много целенасочен знак, така че максималната програма, която те са съставили за себе си за следващите няколко години, е следната: засадете дърво, построете къща и отгледайте син. През 2023 г. постигането на тези резултати ще излезе на преден план. Представителите на зодиакалния знак планират в годината на Заека, ако не да приложат всички тези точки, то поне да започнат да реализират житейската си мисия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Късметче според зодията за тази седмица, 20-26 май 2024

Кои зодии ще разсекат Гордиевия възел в живота си през юни?

Месечен хороскоп за юни 2024 г.

Като по вода ще върви на 4 зодии в последните дни от май!

Зодиите, които ще останат без почивка това лято

Във вторник: Има зодии, които с удоволствие ще се телепортират в друга галактика

Тези зодии излъчват особен чар днес, 21 май 2024

Във вторник: Тези три зодии ще се отпуснат най-добре с чаша вино в ръка

На 21 май: Вселената помага на тези зодии да преодолеят предизвикателствата

Утвърждение за всеки зодиакален знак за 21 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com