Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

За кои зодии много скоро може да дойде Сляпата Неделя?

03 декември 2023, 10:13 часа

Да се оженим? Да не се оженим? Тази вечна дилема на многозначните човешки отношения е винаги актуална. От романтичния влюбен до обезпокоения съпруг, ние всички поне веднъж сме изживявали моменти на заблудението около нашите отношения. Но когато чуем за термина "Сляпа неделя", който е използван за описването на случай, в който някой взима бързо решение да сключи брак - да бъдем честни, всички се учудваме. А сега, ако сте любопитни за това кой ще бъде следващият, който ще чуе сватбения мраш на Менделсон - прочетете в следващите редове.

Овен

Можете ли да усетите във въздуха високо настроение и максимално вълнение? Ами, когато става дума за Сляпата неделя, тази атмосфера се усеща във въздуха около всички Овни. С тяхната енергия, увереност и убеденост, Овните ще са първите, които ще вземат решение да сключат брак скоро. Имайте предвид, че те също са известни с това, че рискуват в живота си, така че това може да е малък плюс или минус - в зависимост от гледната точка.

Лъв

Лъвът е предприемчив мечтател. А знаете ли какво обича много повече от това да лови успехи на работното място и да бъде признат от своите колеги? Да, вие го познахте - той обожава да бъде център на вниманието. Така че, като доставчик на спектакъл и разпускащи възможности, сватбата е перфектният празник за него. А ако добавите към това уважението и обичта, които ще получи по време на това специално събитие - то решението му е в кърпа вързано.

Стрелец

Стрелецът е известен със своята независимост и любов към свободата. Рядко виждаме представители на този зодиакален знак да вземат прибързани решения, особено когато става въпрос за толкова голям ангажимент като брака. Въпреки това, сегашният период може да донесе изненади. С подходящия партньор до тях, който съвпада с техните високи стандарти и споделя техните приключенски стремежи, Стрелците може би ще се съобразят с вълната на Сляпата неделя.

Риби

Рибите по природа са нежни, внимателни и деликатни. Те обичат да мечтаят, да живеят в света си на фантазии и да бъдат обвити от любов. За Рибите, сватбата е голяма, драматична сцена, на която могат да изразят всичката си любов и преданост. Въпреки че не обичат да бъдат център на внимание за всичси останали, Рибите са готови да го изтърпят, за да могат да споделят тези важни моменти с любимия си човек.

Когато става дума за брак, ние винаги желаем да знаем повече за това кой ще се омъжи . Надявам се, че този текст ще ви даде малко представа за това, че кои зодии имат най-голямата вероятност да сключат брак скоро. Но като последно, разбира се, ние почти винаги започваме новата глава на живота си, когато най-малко го очакваме, така че нека всички ние се подготвим да нещо ново и вълнуващо идващо към нас.

Христина Христова
Христина Христова Отговорен редактор
Новините днес