Зодии, които ще имат късмет през януари 2023 г.

14691
Зодии, които ще имат късмет през януари 2023 г.
Снимка: iStock/Guliver

Късмет през януари ни очаква всички. Това ще се окаже уникален период, но въпреки това астролозите решиха да отделят представители на две зодии, които ще се радват на изключителен късмет малко по-често от всички останали.

През януари енергията на Венера ще стане благоприятна, както и три планети ще се отърват от ретроградност на един път: Марс, Меркурий и Уран. Въз основа на тези факти астролозите са съставили списък със знаци, които ще бележат късмет за всичко, с което се захванат.

Зодията, която ще има невиждан късмет през 2023 година

Козирог

Козирозите са подкрепени от четирите планети, споменати по-горе. Това значи, че те ще са най-успешните хора. От първите дни на януари те ще получават енергия от Венера във Водолей, после ще се заредят с мотивация от Марс от 12 януари, а след това Меркурий и Уран също ще влязат в сила. Януари за Козирог ще бъде най-добрия месец от първата половина на годината.

Звездите ще помогнат на Козирозите да намерят нови приятели и съмишленици. Освен това януари ще бъде успешен за любовни срещи. Козирозите ще бъдат много привлекателни за противоположния пол.

Зодиите, които няма да имат късмет в началото на януари

Водолей

На Водолеите, както и на Козирога, ще им помагат и четирите планети, но в малко по-малка степен. Най-голям ефект ще има Уран, който ще спре да бъде ретрограден на 22-ри. От 22 януари Водолеите ги чакат множество приятни промени във всички отрасли на живота. Тази планета ще провокира много приятни сътресения, а също така ще помогне на Водолея да се трансформира външно и вътрешно. Тези хора ще съумеят да сътворят истинска революция в бизнеса и работата, творчеството. Най-важното е, че през януари всички преживявания ще изчезнат, така че ще стане по-лесно за живеене.

Интелектуалната активност на Водолеите също ще бъде на най-високо ниво. Тези хора ще могат много бързо да вземат ключови решения. Тяхната интуиция ще излезе наяве към съвсем нова. Ниво, недостъпно за хора от други знаци.

Разбира се, доброто положение на планетите не може да гарантира, че всичко ще е наред, но специалистите смятат, че звездите ще ни помогнат да покажем на света положителните си страни. Много хора ще имат непреодолимо желание да правят добро.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

На Разпети Петък - 4 зодии ще са като разпънати на кръст!

Не Велики, а Щастливи Петък очаква 4 зодии днес!

Уникално късметче за всяка зодия за 03 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 03 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 03 май 2024

От какъв интимен партньор се нуждае всеки зодиакален знак?

3-ти май: Велики Петък носи късмет на Скорпионите, но страдание за Козирозите

Дневен хороскоп за 3 май 2024 г.

Фаза на Луната на 3 май 2024 г.

Майското Новолуние ще донесе много пари на 4 зодии!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

На Разпети Петък - 4 зодии ще са като разпънати на кръст!
На Разпети Петък - 4 зодии ще са като разпънати на кръст!

Разпети Петък е празник, който е с много символика в християнската култура, но неговото астрологично въздействие също няма как да остане незабелязано....