Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, чиято ревност изпепелява всичко по пътя си

11 юни 2024, 15:28 часа

Малко вероятно е някой да спори с твърдението, че ревността убива любовта в една връзка. Понякога човек може да ревнува половинката си дори без причина, просто защото изведнъж е решил, че всички искат да го предадат. Но ревността, която изпитват представителите на 3 зодии, е наистина пагубна и може да изпепели всичко по пътя си. Те постоянно очакват предателство от сродната си душа.

Скорпион

Това е може би основният ревнивец сред всички зодии. Дори ако Скорпионът разбере в душата си, че любимата му е вярна, той пак ще я ревнува. Скорпионът е и този, който ще следи всяка стъпка на половинката си, а ако тя също е имала минала любов, то Скорпионът определено няма да я остави на мира и ще я накара да се закълне, че за нищо на света няма да се върне при старата си любов.

Зодиите, които ще тръгнат по пътя към щастието след 15 юни 2024

Лъв

Друг знак, който определено не се нуждае от причина, за да започне да ревнува половинката си, е Лъвът.

Освен това ревността му се проявява твърде често, въпреки, защото Лъвът никога няма да каже директно на половинката си, че се съмнява в нейните чувства.

Разбира се, на Лъва няма да хареса, ако половинката му поддържа комуникация с противоположния пол. Но в същото време той няма да заяви открито, че това го притеснява, а ще прибегне до хитрост, за да привлече отново вниманието на половинката си.

Овен

Друг зна, който определено няма да запази всички емоции за себе си, е огненият Овен. Ако той ревнува сродната си душа, тя непременно ще разбере за това, защото Овенът ще й вдигне скандал още първия ден, щом я види с приятел или познат.

Овенът е толкова избухлив, че често може да отблъсне половинката си от себе си, дори тя да не е виновна за нищо. Каквито и аргументи да приведе в своя защита, Овенът ще пренебрегне всичко, докато не се успокои.

Телец

Телецът е една от зодиите, които не ревнуват без причина. Ако половинкаа му се прибере късно от работа, Телецът няма да й вдигне скандал. Но ако изведнъж Телецът наистина започне да подозира сродната си душа в изневяра, тогава половинката му ще има проблеми.

Телецът е много умна зодия, така че ще наблюдава внимателно партньора си, докато не се увери, че той му е верен или не го хване в изневяра.

С кои зодии Близнаците са си лика-прилика?
 

 

 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес