Зодиите, които най-силно вярват, че ще получат втори шанс до края на май 2024

17841
Зодиите, които най-силно вярват, че ще получат втори шанс до края на май 2024
Снимка: iStock

В края на месец май много хора ще се замислят дали това, което са направили в миналото, е било толкова лошо, колкото са си мислили и дали „заслужават“ втори шанс. Някои от нас са наранили хора, а други са взели ужасни решения. Някои от нас са създали неприятни ситуации за другите, а други са избягали от задълженията си.

Още: 4 зодии с необяснима тревожност в края на май 2024

И така, заслужаваме ли втори шанс? Разбира се. Има един израз, който гласи: „Всеки от нас е повече от най-лошото нещо, което някога е правил“. Това е вярно. Човешките същества са толкова сложни и не можем да бъдем определени от едно-единствено нещо, което сме направили, защото сме направили буквално милиони неща. Така че защо единственото „лошо“ нещо трябва да бъде определящият фактор за нас? Вярваме във втория шанс.

Три зодиакални знака ще станат пример за тази вяра, като просто се изправят и продължат напред. Това е много важен момент за много от нас; можем или да приемем себе си като най-лошото, което можем да бъдем, или съзнателно да се освободим от това ограничаващо определение, което сме си дали, определение, в което сме позволили и на другите да повярват и ще си простим. Вторият шанс, в който вярваме, е този, който си даваме без колебание.

Близнаци

Не само че вярвате във втория шанс, но и адски се надявате да получите такъв за себе си, тъй като започвате да се чудите дали с онзи човек някога отново ще се видите очи в очи. Да, имали сте разрив с някого, който е означавал всичко за вас, и тъй като и двамата сте били изпълнени с унищожителна гордост, сте оставили всичко да се провали. Сега този човек ви липсва и искате да знаете дали ще ви даде втори шанс.

И до голяма степен това се дължи на факта, че имате сили да му дадете втори шанс. Да, това е двупосочна улица, тази прошка и ви е хрумнало, че няма реална причина да поддържате повече враждебността. Време е да се даде втори шанс и любовта да се възобнови. Радвайте се, Близнаци, защото всичко започва.

Скорпион

Знаете, че в миналото сте извършили няколко неприятни неща, а също така сте повече от наясно, че това, което сте направили, е унищожило едно приятелство. И все пак, какво се е случило преди този разрушителен акт? Чувствахте ли се възхитени и благословени, че имате такъв приятел? Съжалявате с цялото си сърце, че сте направили тази глупост, но сте го направили и сега всичко е приключило.

Може ли този човек да ви прости? Разбира се, че може, тъй като не е толкова затворен в себе си, за да вижда във вас „лошия човек“, както си го представяте вие. Готови сте да оставите миналото в миналото... завинаги.

Това е в основата на истинското приятелство и вие сте достатъчно щастливи да имате този опит в своя живот. Ще възобновите приятелството си или най-малкото ще започнете отново нещо заедно. Животът е хубав и няма да си позволите да паднете в онази заешка дупка, която ви определя като „лошото момче“. Вие сте много повече от това; вие сте почти фантастичен човек... сега.

Риби

Искате ли да получите втори шанс, Риби? Да, сега го искате, но имаше време, когато бяхте доста горди, че сте направили това, което сте направили, въпреки че изглежда е разстроило някого в живота ви. Създадохте разрив в една връзка и си тръгнахте от нея, мислейки, че това не е голяма работа. Но с течение на времето, когато общуването ставаше все по-малко активно, осъзнахте, че може би сте били отговорни на някакво ниво.

Поемането на отговорност за собствените ви действия е това, което ви преобръща. Реалността, Риби, е, че не сте светец и сте изиграли много важна роля в това да сте „причината“ вие и този един човек да не си говорите до ден-днешен. Вие сте отговорни за своята роля; може би ще искате да се извините, ако сте обидили някого.

Още: Какво трябва да чуе всеки зодиакален знак преди края на май 2024

Помислете си колко прекрасен би могъл да бъде животът ви, ако просто признаете провинението си. Представете си, че човекът, когото сте обидили, просто го е изтрил и е решил, че всичко е наред в момента и „нека отново да бъдем приятели“. Това може да се случи и ще се случи. Не позволявайте на гордостта да ви попречи да получите втори шанс да бъдете близо до човека, когото обичате, а да се отдръпнете, за да не ви се налага да признавате пред себе си, че сте направили нещо нередно. Признайте го и го преодолейте!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

В Неделя: Съдбата ще сложи лъжица катран в кацата с меда на тези зодии

Неделни пари за черни дни ще сгънат тези 4 зодии!

На 16 юни: Числото 16 ще бъде балсам за душата на 4 зодии!

Хороскоп за утре,16 юни: Късмет за Телците, но не и за Девите

Дневен хороскоп за 16 юни 2024 г.

Кои женски зодии са си дар от Бога за всеки мъж?

Кои зодии са надарени с пророческа дарба?

Зодиите, които ще получат щедър подарък от Вселената този уикенд

Зодиите, които ще са най-щастливи този уикенд, 15-16 юни 2024

Седмичен хороскоп за 17-23 юни 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com