Зодиите, които се впечатляват най-трудно

10563
Зодиите, които се впечатляват най-трудно
Снимка: iStock

Има някои зодии, които носят сърцето си в ръкава си. Те се влюбват силно и бързо. След това има други, които заемат по-предпазлива позиция. Те знаят стойността си и не искат да се задоволят с никой, който не им предлага всичко, което търсят в даден човек. Необходими са специални усилия, за да ухажвате тези знаци, защото премахването на техните задръжки е трудна работа.

Кои са вироглавите Зодии избиращи винаги да извървят трънливия път?

1. Козирог

Козирозите са предпазливи към всеки нов човек, когото срещнат. Те контролират емоциите си, докато не разберат какво наистина иска другият човек. Отговорите им винаги са кратки, така че никога няма да разберете наистина какво чувстват към вас, докато не го кажат. Работата е там, че Козирогът не е от зодиакалните знаци, които са доста трудни за привличане. Те ще се предадат само ако им докажете, че не се страхувате от вечността. Покажете им, че сте готови да се придържате към тях през всичко и  гледатйе как стените им се срутват.

2. Стрелец

Стрелците са свободни души. Единственото нещо, което искат в живота, е свободата да бъдат. Така че идеята да се обвържат с някого не е нищо повече от кошмар за тях. Техният свободен дух и забавна личност привличат десетки отговарящи на условията кандидати. И тъй като те обичат да изследват и опознават хората, Стрелците са склонни да започват връзки само за да се откажат в момента, в който нещата станат малко сериозни. Огненият знак е изградил навик да води хората и в крайна сметка да разбива сърцата им.

3. Водолей

Водолеят е много интровертен и антисоциален. Те обичат да живеят в собствения си балон, защото просто не искат да имат работа с хора. Но от време на време, въпреки усилията им, някой им харесва. Какво прави Водолеят при такива обстоятелства? Абсолютно нищо! Дори и да ви харесват, те ще се опитат да ви държат на една ръка разстояние, защото последното нещо, което искат, е някой да обърка идеално балансирания им живот. Водолеите са станали толкова добри в преструването, че не усещат, че са опасно близо до това самите те да повярват.

4. Скорпион

Скорпионите имат големи проблеми с доверието, така че е съвсем естествено да са по-дистанцирани. Те може да имат доста приятели, но звездният знак смята само няколко избрани за свои истински приятели. Склонни са да бъдат по-придирчиви, когато избират партньора си. Скорпионите обичат да упражняват контрол над всичко в живота си, така че ако и когато почувстват, че емоциите им вземат най-доброто от тях, те отблъскват хората. Водният знак не се страхува от ангажименти, любов или обич, а по-скоро се страхува от това сърцата му да не  бъде разбито. За тях винаги е по-добре изобщо да не са обичали, отколкото да са обичали и да са загубили.

Кои зодии ще развържат сериозно кесията си през лятото?

5. Близнаци

Близнаците са социални знаци. Тяхната доброта и нетърпение често се бъркат с любов. Но истината е, че Близнаците всъщност са много нерешителни, когато става въпрос за въпросите на сърцето. Знакът Близнаци се колебае между желанието за постоянно внимание и много пространство, така че им е наистина трудно да си изградят мнение за някого. Близнаците са известни с това, че издават толкова много смесени сигнали, че това плаши хората. Ако наистина искате да сте с Близнаци, покажете им, че ще бъдете там за дълго време.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Дневен хороскоп за 8 май 2024 г.

Приемат всичко лично: топ 5 на най-раздразнителните зодии

Какво означава да имате асцендент Скорпион

Кои зодии си подхождат най-много с Козирог

Как да спечелите всеки мъж според зодията му

Как показват любовта си различните зодии

Как изневеряват мъжете според зодията си

Кои са най-неподходящите зодии за Скорпион

Кои са най-отблъскващите черти на зодия Дева

Новолуние в Телец на 8 май 2024 г. - пет правила, които да спазите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com