Бареков не спира: Рапортът е бил подменян в полза на Борисов

54429
Бареков не спира:  Рапортът е бил подменян в полза на Борисов
Снимка: БГНЕС

Благодаря на Светлозар Лазаров, че потвърди истинността на документа за миналото на Бойко Борисов! Големият въпрос сега е в кой документ се съдържа истината – в този, който притежавам аз, или в онзи, който е в архивите на МВР?. Това се заявява в позиция на лидера на ПП "България без цензура" Николай Бареков, изпратена до медиите. 

Той допълва: Обект на разработката в документа е Бойко Борисов и няма как в рапорта да е бил ваден или добавян пасаж само с неговото име. Името на Борисов се съдържа в документа пет пъти в различни пасажи. Това е все едно Лев Толстой да напише "Ана Каренина" без в романа му да присъства Ана Каренина.

Главният секретар на МВР: Бареков лъже за Бойко Борисов

Още вчера вътрешният министър в оставка Светлин Йовчев разпореди проверка. Действително е създаден документ с такъв редов номер, какъвт...

Бареков коментира, че документът, за който главния секретар на МВР говори, е бил подменен в полза на Бойко Борисов, а не в негова вреда, защото през 2003 г. Борисов е бил главен секретар на МВР и може би се е старал да прикрие документи, свързани с миналото му.

Трябва да се обяви защо този документ е бил ваден през 2003 г, кой е дал нареждането за работа с рапорта и защо му е бил нужен, призовава новият политик.

Той завършва: "Иначе остават абсолютно основателни съмнения за още едно престъпление, което е извършено през 2003 г., а именно прикриване и фалшификация на архивни документи в МВР. Нека прокуратурата се самосезира извърши проверка на архивите на МВР, тъй като обществените очаквания за истината за връзките между политиците и организираната престъпност с огромни".

Още вчера вътрешният министър в оставка Светлин Йовчев разпореди проверка. Действително е създаден документ с такъв редов номер, какъвто беше публикуван вчера, но съдържанието на документа е съвсем различно. Това заяви тази сутрин в ефира на Нова телевизия главният секретар на МВР Светлозар Лазаров.

Лидерът на структурата на ББЦ в Пловдив: Бареков ми прати MMA бойци

Уставът на „България без цензура” е променен еднолично, така че да може председателят т.е. Николай Бареков да сменя по свое...

През 99-та година МВР засича няколко видни фигури в операция по пресичане на наркотрафик. В секретен рапорт се твърди, че Георги Илиев е казал, че новият бос на кокаина бил Бойко Борисов. Той е „дърпал конците” в СИК чрез Бай Миле и Румен Николов-Пашата. Тази информация беше пусната вчера от Николай Бареков в bnews, като беше приложен секретен документ от МВР. Точно този документ коментира Лазаров.

Абсурд е това, което Бареков публикува, да е оригинал и да е вярно, обясни той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com