Бареков пак се пъне, праща се в ада, ако се продаде на Доган

18980
Бареков пак се пъне, праща се в ада, ако се продаде на Доган
Снимка: БГНЕС

Заклевам се да бъда проклет, ако продам "България без цензура" на Ахмед Доган. Това каза лидерът на партията и водач на евролистата на коалиция ББЦ, ВМРО, ЗНС и Гергьовден пред препълнената зала на Драматичния театър във Видин, съобщиха от ББЦ.

Срещата бе част от предизборната кампания на под наслов "Българите заслужаваме повече". Той закри символично предизборната кампания в Северозападна България, която обиколи през последната седмица и празничните дни.

Сидеров извърши най-голямото предателство, превърна се в мекере, защото продаде партията си и българските патриоти на Лютви Местан и ДПС, отбеляза Бареков. Тези хора не са лоши, защото са турци, а защото са крадци, грабители на българския народ, за да строят палати. За какво са им тези пари, които заграбиха от хората, за какво ще ги харчат, колко години мислят, че ще живеят. Тези пари няма да им донесат щастие. За да получите щастие, работете за хората, призова той.

Искам да извадя българския народ от бездната на бедността, той има нужда от подкрепа и грижа. Ако затова ме наричат популист – да, популист съм, заяви Бареков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com