Георги Първанов ще посети Бургас, Ивайло Калфин – Варна

10549
Георги Първанов ще посети Бургас, Ивайло Калфин – Варна

Лидерът на гражданската инициатива „Алтернатива за българско възраждане” (АБВ) и президент на България в периода Георги Първанов ще посети днес регион Бургас. Същевременно лидерът на евролистата на организацията Ивайло Калфин ще посети район Варна.

Програмата на Първанов включва първо от 11,00 ч. – пресконференция в регионалния офис на АБВ-Бургас – ул. „Александровска“ 100. От 13 ч. той ще посети фолклорния събор в с. Бродилово, общ. Царево. В 16 ч. лидерът на АБВ ще се срещне с обществеността на гр. Несебър – Стария град, бивша ритуална зала. Програмата на Първанов завършва в 19 ч. със среща с обществеността на Бургас в хотел „България“, зала „Компас“.

Представители на АБВ и кандидати за евродепутати ще проведат срещи с граждани в Смолян, Бургас, Малко Търново и Ботевград

Представители на АБВ и кандидати за евродепутати ще проведат срещи с граждани в Смолян, Бургас, Малко Търново и Ботевград, съобщиха от...

Същевременно програмата на водача на евролистата на АБВ ще започне в 10.30 ч. със среща с обществеността на гр. Провадия в зала „119“ в сградата на общината. В 14.30 ч. Калфин ще даде пресконференция в Малък арт-салон в сградата на радио Варна. Програмата му завършва в 16.30 ч. със среща с представители на бизнеса - зала „Кафе-театър“ на Фестивален конгресен център, гр. Варна.

Представителят на ръководството на АБВ Румен Петков пък ще се срещне с обществеността на Елин Пелин в 11,00 ч. в залата на библиотеката в гр. Елин Пелин.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com