Хипер и гига безсрамен Бареков: Не купих ромите и те не гласуваха за мен

24546
Хипер и гига безсрамен Бареков: Не купих ромите и те не гласуваха за мен

Само 7% от ромите гласуваха за ББЦ, защото като правех кампания в гетата, казах на циганите, че няма да им плащам – затова те гласуваха за БСП и ДПС. Това каза лидерът на „България без цензура” Николай Бареков, който не уточни от коя агенция му е статистическата извадка.

Извинявам се на своите колеги в коалицията ни, защото моето име ги измести. Искам да благодаря на избирателите, които гласуваха за нас. Нека медиите не ги обиждат, задължавам ги да не ги обиждам, продължи той. И добави, че протестите срещу Пеевски са родили алтернативата – България без цензура.

Бареков: Нямаме нито един купен глас

"Това са глупости не сме купували гласове. Нямаме нито един купен глас", заяви лидерът на "България без цензура" Николай Бареков в отго...

По извадката на exit poll-овете в областните градове сме втори, заяви Бареков, но не уточни. Дотук по данни на „Алфа Рисърч”, която беше една от малкото агенции, прогнозирали победа на ГЕРБ, Бареков е трети в областните градове, а в София е с около 5%.

Пак според Бареков, но отново неясно от кой exit poll, българите между 18 и 30 години били гласували на първо място за него. Отново по данни на „Алфа Рисърч”, в тази възрастова група най-много хора са гласували за ГЕРБ – 26%, после за ДПС – 25%, а за ББЦ – 13%.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com