Пловдивчани поставиха проблемите си пред Нина Найденова

33883
Пловдивчани поставиха проблемите си пред Нина Найденова

Проблеми, свързани с безработицата, ескалиращата престъпност и пълната безперспективност в държавата ни поставиха пловдивчани пред Нина Найденова, четвърта в листата на обединението „Алтернатива за българско възраждане” (АБВ) за евроизбори 2014, предаде агенция "Фокус". На приемната присъства и проф. Георги Паскалев, регионален лидер на АБВ.

Пловдивчани се интересуваха конкретно от хода на кампанията във формацията на президента от 2002 до 2012 година Георги Първанов.

Бутнаха палатката на АБВ в Бургас

Неизвестни до момента лица са разрушили предизборната палатка на АБВ в Бургас на главната улица „Богориди” снощи, каза пре...

На Найденова бе предложен проект за законодателна инициатива, защитаващ правата на децата и родителите по отношение несъвършенствата на сега действащия Семеен кодекс. Според хората сега този кодекс нанася непоправими психически травми и допуска предпоставки за реално физическо насилие.

През павилиона на АБВ минаха и университетски преподаватели, за да поздравят приятелите си от обединението, както и хора от реалния бизнес, медици и пенсионери. Поставяни им бяха и значими за обществото частни казуси.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com