X
 
 

8 малки хитринки на французойките, които не спят сами

3886 0
photo of 8 малки хитринки на французойките, които не спят сами
Снимка: iStock/Guliver
1. Мъжете започват да губят интерес, когато разберат, че притежават една жена. Тайната на французойката е в това, че нейният мъж знае, че може да я загуби във всеки един момент.

2. Когато мислите като французойка, за любовта няма възраст. Любовта и сексът, привлекателността и красотата не са запазени само за младите.

Женските качества, които привличат мъжете

Голяма част от жените смятат, че най - търсените качества в жените са свързани с външната красота. Всъщност това изобщо не е така. Стег...

3. Умът е непреходен. Красотата повяхва. Но умът ще ви поддържа красиви, без значение на колко години сте.

4. Ако вярвате, че сте красива, вие сте красива. Това е проста промяна в мисленето, защото, след като веднъж повярвате, че сте красива, вие се грижите по-добре за себе си.

5. Върнете си правото да бъдете жена, поддавайки се на настроения, капризи и емоции. Животът е много по-забавен, когато не се опитвате да действате уравновесено през цялото време!

6. Най-важното в една връзка е да запазите личността си, да живеете своя живот, а не живота на съпруга си.

Знаците, които ще ви подскажат, че е време да прекратите връзката си

Когато сте във връзка, определено не е лесно да прецените точно какво да направите. Връзките са наистина сложни. Някои хора се отказват...

7. Любовта е ритуал, на който трябва да се насладиш бавно – точно както се наслаждаваме на добрата храна.

8. Всички ние сме малко французи, когато става въпрос за любов и романтика. Това е така, защото френската култура е култура на женственост и красота, така че с право принадлежи на всички жени по света.

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители