Играта предизвиква всички жени да го вкарат в #ХАШТАГ (ВИДЕО)

4966
Играта предизвиква всички жени да го вкарат в #ХАШТАГ (ВИДЕО)
Снимка: Screenshot

Рапърът Ивайло Иванов - Играта поднесе свежа лятна изнанада на всички свои почитатели, на пук на колебливото време в последните седмици. От броени часове в YouTube можете да чуете и видите видеото към чисто новата му песен, носещата любопитното име "Хаштаг".

Тя е в колаборация с VessoU, като освен в рапирането двамата си поделят ангажимента с написването на текста.

"Текстът е споделен от двамата – от мен и VessoU, той написа неговата част, а аз моята. В чалгата няма споделено, там oбикновено някой друг го е писал. В рапа държим много всичко да си е наше", коментира специално за Actualno.com Играта.

Той допълни, че идеята за парчетото е изцяло негова. С VessoU се запознават преди 2 години и отдавна искат да направят нещо заедно, но по думите му просто не откривали подходящата песен. И така попадат на това парче. 

"Не сме търсили умишлено да е нещо актуално. Може би хаштаг вълната ще е популярна още малко, после може да е актуална питанката", шегува се Играта.

Режисьор на клипа е Евгени Банев, а рапарът работи с него за пръв път. Описва го като "млад, много способен човек с нестандартно мислене": "Той работи за идеята, а не просто заради парите. Това е готиното, защото в рапа в България все още няма много пари. В чалгата е рядкост сумата за един клип да падне под 10 – 15 000 лв., което е глупост. Когато правя видеа, за щастие се случва така, че работя с хора с различни идеи, които не се интересуват толкова от парите", разказа още Ивайло.

Клипът е сниман в дискотека, собственост на негов приятел. Други негови приятели също вземат участие в заснемането. Видеото към "Хаштаг" е третото за 2018-та за Играта, като до края на година се надява да се появят още два нови.

На всички читатели на Actualno.com Играта пожела: "Надявам се това лято хаштаговете да се увеличат повече. Ще пожелая на всички жени да ме вкарат в хаштаговете си".

Ако времето позволи в близките седмици рапърът планира море, заедно със своята половинка, но не знае точно кога, защото по думите му "това лято модният аксесоар ще е чадър". Той допълни, че готви още една изненада за феновете си, която ще бъде разкрита в края на лятото. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

Васко Василев с концерт на Айфеловата кула по случай 24 май

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в София през месец юли

Jaya The Cat и Q-Check подгряват Dubioza Kolektiv в Созопол

Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената с филм и нов албум

Нети Добрева и Асен Блатечки с премиера на SoFest Spring

SEVI се присъединяват към афиша на Planet Rockstock, Англия

Иван Димитров, МУЗИКАУТОР: Европейският комитет на CISAC в Атина обсъди ефектите на изкуствения интелект върху авторското право

Почина един от най-известните британски диригенти

Ето ги финалистите в конкурса на БНР за нова българска поп и рок музика (ПЪЛЕН СПИСЪК)

Христо Йоцов и ALL STAR BIG BАND със специален концерт на 22 април

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com