Борисов е като пате в калчища, заяви Местан

35805
Борисов е като пате в калчища, заяви Местан
Снимка: БГНЕС

През 2013 г. изтече политическото време на Борисов и колкото по-бързо го осъзнае, толкова по-скоро ще спре да се държи като пате в кълчища. Това заяви лидерът на ДПС Лютви Местан пред „Дарик”.

Според него ГЕРБ е „квазиполитическа партия”, която има нужда от бърз реванш. „Дори да има предсрочни избори, те вече нямат на бял кон Борисов или Цветанов. Тяхното време изтече”, прогнозира Местан и допълни, че лидерите на ГЕРБ са имали шанс за победа на предсрочни избори след юли тази година, но вече не.

Местан: Борисов трябва да получи звание „народен политически инженер”

Моят призив към почитаемия „народен политически инженер” г-н Бойко Борисов е да се въздържа да пренася свои неоспорими поли...

„Бих искал 2013 г. да е годината на последния месия, защото не се нуждаем от месии”, заяви още Лютви Местан.

По думите му Бойко Борисов изпитва „не измислен, а истински страх, защото той знае какви ги е вършил”. Ако нещо ще излезе, то не е защото някой го е пророкувал, а защото има какво да излезе, посочи Местан.

„Въпреки многото протести и тоталното усещане за политическа криза, 2013 г. е годината на нормализирането на политически процес в страната”, заяви председателят на ДПС.

Относно принципните различия между БСП и ДПС по важни въпроси за България Лютви Местан коментира: „Няма нищо противоестествено от това, че по определени теми ние не сме на обща позиция с БСП. Причината е много проста - ние сме две различни партии. БСП е една лява партия, докато ДПС изгражда упорито образа си на центристка партия. Двете партии нямат коалиционно споразумение, в което да са решили всички открити въпроси. Ние избрахме да кажем, че се обединяваме около програмата на кабинета „Орешарски". Ние нямаме разминаване по важни приоритети, които са залегнали в тази програма".

Внимателно с джамиите, Местане!

Само за един месец Местан изрече публично две груби лъжи. Първата бе на митинга на Орлов мост, където, след като се разцелува със Стани...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика