БСП се страхува от Реформаторския блок, смята Кунева

30257
БСП се страхува от Реформаторския блок, смята Кунева
Снимка: БГНЕС

Знам, че БСП ги е страх от Реформаторския блок, защото стъпка по стъпка ние правим нещо истинско, което отдавна липсва. Ако това провокира страха им, че сме автентични и искаме реформи, да си дадат сметка защо се страхуват от това. Това заяви в Сливен лидерът на движение "България на гражданите" Меглена Кунева.

Тя допълни, че човек винаги може да се опита да се състезава към дъното, но очаква от всички български политици да не го правят, а да се състезават с Реформаторския блок по въпроси, които водят към върха.

Меглена Кунева попита докога „БСП ще приема подкрепа на ултарнационалистическата партия „Атака", какви са връзките им с новопоявили се и работейки от тяхно име и за тяхна сметка нови политически проекти".

„Лидерът на БСП Сергей Станишев не му е работа да задава въпроси към опозицията", заяви председателят на ДСБ Радан Кънев и добави, че това е унизително за него.

„Като управляваща партия те дължат много отговори, а единственото нещо, което трябва да направят управляващите и правителството, след като не могат да дадат отговори, да си подадат оставката", коментира още Кънев.

Меглена Кунева призова всички партии, които намират себе си за демократични, да кажат, че няма да правят коалиция и да направят санитарен кордон с отношенията си в националпопулизма.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика