Цветанов очаква още репресия

27532
Цветанов очаква още репресия
Снимка: БГНЕС

Хубаво е една партия да мине и през опозиция, за да види какви слабости е допуснала, когато е била управляваща. Това заяви пред журналисти в Пловдив зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той подчерта, че партията минава през изключително важен период на своето съществуване, като изтъкна, че когато си в опозиция виждаш кой е бил искрен в намеренията си.

По отношение на обвиненията към него Цветанов заяви, че очаква още репресивни действия от страна на управляващите към него.

Очаквам още репресия както към мен, така също и към нашия лидер и към всички тези, които са фактор в ГЕРБ", категоричен бе той, като съобщи, че очаква да бъде повдигнато и четвърто обвинение към него.

Бившият вътрешен министър бе в Пловди, за да участва на кръгла маса по проблемите на професионалното образование у нас. Той призова да се продължи със водената от ГЕРБ политика в тази област.

Цветанов: Докато бях министър, бюджетът за СДОТО беше не повече от 20 млн. лв.

Докато бях министър, в бюджета на МВР през всички тези години бюджетът, който беше осигуряван за тази служба – СДОТО – бяха...

По негови думи това е стъпката, която може да ни доближи до доближим до нивата на Германия и Австрия по отношение на младежката безработица.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика