X
 
 

Десислава Радева: Пишете ме отговорна и за "Апартаментгейт" и НАП

7775 2
Десислава Радева: Пишете ме отговорна и за "Апартаментгейт" и НАП
Снимка: БГНЕС
Съпругата на президента Румен Радев - Десислава се засегна от публикации, в които се твърди, че шефът на НСО Данчо Дяков е подал оставка след натиск от нейна страна.

Правителството вчера освободи Дяков от поста, който подаде оставка като посочи за това лични мотиви.

Освободиха началника на НСО, който е бивш съветник на Румен Радев

Правителството прие решение, с което дава съгласие генерал-майор Данчо Дяков да бъде освободен от длъжността началник на Националната с...

Радева пък заяви иронично, че е "виновна" за всички трусове в държавата чрез пост в социалната мрежа Facebook.

"Приятели споделиха, че днес фактор.бг, оня сайт, обективният, достоверният, собственост на името-на-когото-не-бива-да-се-споменава, излязъл с дописка, че шефът на НСО подал оставка поради натиск от "генерал Деси". От мен, демек. Очаквам включване и от други подобни - обективни и достоверни сайтове", пише тя.

"Хайде да се договорим с фактора и десетките производни нему. Пишете ме отговорна за всичко, с което не сте ок. И за НАП, и за свинската чума, и за търговския регистър, и за апартаментгейт, и за умиращите от студ старци по селата, и за опустяващите села, и за демографската криза, и за неспиращия поток заминаващи от Терминал 2, и за нефелните закони (имаме си даже закон за медиите). Ако щете и за "Ало, Ваньо", и за "Ти си го избра", и за ремонта на "Графа", и за чалганизираната ни нация (тук нямам предвид музикалните предпочитания).

Накратко, пишете ме отговорна за каквото не ви оттърва. Не търсете виновни. Пишете мен! Поздравявам ви с нещо лежерно. Дишайте! Дишайте с пълни дробове! Дано помогне да преодолеете жлъчката, дето дъвчете!", завършва първата дама.

НСО отказва да даде информация за лицата, които охранява, включително за Пеевски

По повод традиционно повишения интерес относно реализирани от Националната служба за охрана (НСО) функции и правомощия по Закона за НСО...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 2 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
    Уфьььь,а ма тая е много ТЪПА....!
  • ОФФФФФФФФ 1 ОФФФФФФФФ преди 5 месеца Профил на трол?
    ТОВА ТРЯБВА ЛИ ДА КОМЕНТИРАМЕ.....ДИШАМЕ И ДЪВЧЕМ, ДИШАМЕ И ДЪВЧЕМ.....И СЕ СПАСЯВАМЕ ОТ .....ЗЛЪЧКАТА КОЯТО ДЪВЧЕМ- АХ, УФ....И МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ НЯКОЙ ДЪВКАЛ ЛИ Е ЗЛЪЧКА, ТЯ НЕ СЕ ЛИ ВЛИВА И ИЗХВЪРЛЯ ОТ ЕДНО ДРУГО МЯСТО....ОФ ПАК ЛИ БЕ ИЗЛАГАЦИИ...АМАН, АМАН И ДИШАМЕ- ПОДЪВЧИ СИ ДРАГА КАКВО ТИ СА ИСКА И ОСТАВИ ХОРАТА НА МИРА.