Едно от новите лица около Слави Трифонов разкри защо го подкрепя и как е атакуван от медия

29785
Едно от новите лица около Слави Трифонов разкри защо го подкрепя и как е атакуван от медия

"Приятели,

Веднага след представянето на лицата и програмите за реформа по сектори на ПП "Има Такъв Народ", започна грандиозно омаскаряване и каляне на хората, които искат промяна и имат смелост да се покажат и да обявят, че има и друг тип политика, а не само политика на мафията и на неграмотните алчни.

Икономист посочи впечатленията си от експертите около Слави Трифонов

"Изгледах представянето на експертите на Слави. Да започна с позитивните впечатления. Като майстор на шоуто, Слави се беше постарал и т...

Калта естествено идва от парцалите на хунтата и се разпространява смело по пипалата на медийния й октопод. Повече кал се хвърля към по-известните и по-опасните. Към останалите се подхожда с пренебрежение и надсмешка, независимо, че това са уникално качествени хора, събрани само на принципите-професионализъм и морал.

Моето участие съвсем очаквано е довело до истерия определени лица в спорта(и не само),които знаят, че аз съм напълно решен да ги вкарам в затвора и мога да го направя, заради дългогодишната ми работа като адвокат в спорта, заради която съм бил косвен свидетел на действията им", разкри юристът Радостин Василев във Фейсбук. Той е едно от новите лица и беше представен от лидера на партията Слави Трифонов като експерт в сферата на спорта.

"Ако трябва да съм честен аз заради това се захванах. Нито искам власт, нито търся пари. Искам закони, правила и търсене на отговорност.Трябва пълна ревизия в ММС и харченето на държавните пари от спортните федерации. Пълна ревизия на дружествата, които стопанисват и управляват спортната инфраструктура. Искам радикална реформа в правосъдието, в спорта и в цялата държава.

По същество: Собственикът, редакторите и авторите на тази клеветническа и обидна статия в този сайт отиват на прокурор до края на седмицата. Да видим какви лъжи, манипулации, незаконни записи и други нечисти прийоми съм използвал и да обяснят за обосновани те си предложения.

Ето експертите, на които най-много ще разчита Слави Трифонов

Снощи лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов представи експерти, които ще бъдат сред основните кандидати за депутати в неговия полит...

Просто отбелязвам, че няма да могат да натиснат удобен прокурор да смачка делото, защото след април (или най-късно юли) няма да ги има и ще бъдат обект на тежки криминални преследвания. Паралелно ще заведа граждански искове срещу медията, а и всички разпространили тази гадост, за огромна сума и ще си платят за лъжите. Нито съм възпитаник на Лупи (завършил съм право), нито баща ми е бил в партията му и го е виждал някога.

Започнах работа в ЦСКА като стажант по времето на Томов, но след 2009, когато напусна клуба не съм го виждал. Работил съм с всички останали собственици до момента и с никой от тях не съм бил близък. А за битката ми с Томов след 2013г. знаят много от привържениците на ЦСКА.

Споменатите от клеветниците дела са с успешен завършек за клиентите ми, съобразно плана ни (Джопето и Щангите), но те това ще го кажат в съда. С Любо Пенев съм в прекрасни отношения, а той загуби конгреса, защото мафията в БФС фалшифицира вота по брутален начин. Между другото Красен Кралев дойде на този конгрес да каже колко добре работи с БФС!

Естествено пасквилът е анонимен, но публична тайна е, че зад този сайт е Красен Кралев, а писач е един футболен съдия, който май е и PR.

СИЛАТА Е В ИСТИНАТА!"

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Слави Трифонов срещу Борисов в София: ИТН подреди листите

"Никой не е доволен от министрите": Говори служебният министър на културата

Борислав Сандов повежда евролистата на "Зелено движение"

Изтича срокът за промени в партиите и коалициите за изборите

Ваня Григорова не затваря вратата за голямо ляво обединение за изборите

Красимир Вълчев предупреди, че идва "голяма ножица" за общините заради Асен Василев

Премиерът инициира среща по проблемите на педиатрията

ГЕРБ подреди листите, ето къде ще води Бойко Борисов

Главчев дава частната детска болница на ДАНС и прокуратурата

Кога България влиза в ОИСР: Главчев разкри какво му е казал генералният секретар

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика