Играй и спечели двоен билет за спектакъла „Селска чест”/”Джани Скики”

70608
Играй и спечели двоен билет за спектакъла „Селска чест”/”Джани Скики”

Феновете на Джакомо Пучини и Пиетро Маскани могат да тържествуват!

В София предстоят представления на прочутите творби „Селска чест“ и „Джани Скики“. Музиката на великите композитори, видни членове на миланския клуб „Бохеми“ от началото на миналия век, ще звучи в едноактовите произведения, които ще съберат овации на 17 и 19 април от 19.00 часа.

Една достъпна комедия - Забавно като патерица

През 2010 г. Университетски театър НБУ стартира кампания „Открий театъра – Вход достъпен за хора с различни възможности&ld...

Обединяването им е донякъде свързано и с приятелството, съществувало между Пучини и Маскани. „Балансът между страстите е нашата цел“, обяснява режисьорът Пламен Карталов творческото си решение.

На петото си поредно турне в Япония през 2012 г., първият ни оперен театър представи „Селска чест”, „Джани Скики” и „Тоска” на престижната сцена на Токио „Бунка Кайкан“, както и в цяла Япония. По това време в страната на изгряващото слънце гостуваха Виенската щатстопера и Мариинският театър, а постановките на Софийската опера бяха отразени с подобаващо внимание в централните печатни и електронни медии там. Ценителите на Пучини и Маскани бяха във възторг от изпълненията на нашите артисти.

Софийската опера и балет и actualno.com дават възможност на един от Вас да спечели двоен билет за представлението, което ще се състои на 19 април.

Всичко, което трябва да направите, е да отговорите правилно ПОД СТАТИЯТА, САМО С FACEBOOK ПРОФИЛА СИ, на следния въпрос:

В коя опера действието се развива по Великден?

VІІІ-ма Международна творческа лаборатория - ателие

Лабораторията е подкрепа на креативността и международното разпространение на културни ценности, движението на творци, културни дейци и...

А) „Джани Скики”

Б) „Мадам Бътерфлай”

Български изпълнители се присъединяват към Фестивала на цветовете

Част от Фестивал на цветовете, който ще се състои на 21 юни на стадион Академик, ще бъдат едни от най-обичаните млади музикални таланти...

В) „Селска чест”

Победителят ще бъде изтеглен на случаен принцип на 16 април. Екипът на actualno.com ще се свърже с него за получаването на наградата.

Успех на всички!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com