Теленор България назначава Владимир Христов за директор „Маркетинг частни клиенти и продуктово развитие“

5232
Теленор България назначава Владимир Христов за директор „Маркетинг частни клиенти и продуктово развитие“
Снимка: Теленор

Теленор България – водещ доставчик на телекомуникационни услуги, назначава Владимир Христов за директор „Маркетинг частни клиенти и продуктово развитие“. Той ще ръководи екип, управляващ иновативните услуги на компанията и въвеждането им на пазара, както и екип от продуктови маркетолози, отговорни за различни категории продукти и услуги  през целия им жизнен цикъл.

“Със своя близо 20-годишен опит в Теленор, Владимир притежава богат търговски и бизнес опит, както и задълбочени познания за компанията. Радвам се за назначаването му на този пост, което напълно съответства на стратегията на компанията да насърчава и развива своите таланти като част от успешното развитие на бизнеса. Убеден съм, че  благодарение на лидерските умения на Владимир, в комбинация с търговската му и маркетинг експертиза, ще бъдем свидетели на ускорен растеж и постигане на стратегическите ни цели“, заяви Богдан Узелац – главен търговски директор в Теленор България.

Владимир Христов започва работа в компанията през 2002 г., като за този период от време  заема няколко търговски и маркетинг позиции. Последната от тях е Бизнес продажби и Маркетинг директор, на която, под негово ръководство, отделът постигна висок растеж и резултати в бизнес сегмента.

Невидимият враг: Онлайн тормоз и как да се справим с него

Тишина, мълчание, срам, страх и безсилие… Това е ежедневието за 18% от учениците на възраст между 13 и 16 години, които признава...

„За мен е чест да бъда част от невероятния екип на Теленор България, посветен на това да  оказва положително влияние не само върху индустрията, но и върху обществото като цяло. Наистина е вълнуващо да ръководя маркетингови и продуктови операции и се радвам да покажа мащабите на  стратегията на Telenor, която поставя потребителите и техния опит в основата на всичко, което правим, и допълнително задълбочава удовлетворението и ангажираността им “, споделя Владимир Христов,  Бизнес продажби и Маркетинг директор в Теленор.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com