Крис Елуис ще дебютира като режисьор с филм за Кийт Ламбарт

5452
Крис Елуис ще дебютира като режисьор с филм за Кийт Ламбарт

Актьорът Кери Елуис, който участва в комедийната драма "Историята на Люк", ще снима филм за мениджъра на групата The Who - Кийт Ламбърт, събщи The Hollywood Reporter.

Ламбърт се е запознал с членовете на The Who в средата на 60-те години, когато е работил над филм, чийто главни герои трябвало да станат музикантите от прохождащата тогава група. Мениджърът е оказал сериозно влияние върху нейното развитие. Предполага се, че именнно по негов съвет The Who е композирала рок-операта "Tommy".

Кийт Ламбърт е работил и с други изпълнители – примерно с Артър Браун и Джими Хендрикс. Известно е, че през последните години от живота си той се е пропил. Ламбърт умира през април 1981 г. от мозъчен кръвоизлив след падане по стълбището. Бил е на 45 години.

Филмът за него ще стане режисьорски дебют на Кери Елуис, който досега е известен преди всичко като актьор (снимал се е във филмите "Принцеса-невеста", "Горещите глави", "Лъжец, лъжец" и други). Начинанието му се подкрепя от членовете на The Who Пит Тауншенд (китарист) и Роджър Долтри (вокалист). Те вече се запознали със сценария. Снимките трябва да започнат през пролетта на 2013 година.

Редактор: Д. Симова

Гарет Хедлънд ще участва и в "Трон III"

Актьорът Гарет Хедлънд сподели, че ще участва в третия филм от поредицата "Трон". 28-годишният Гарет, който се превъплъщава в образа н...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com