Майонеза по косата и маски от зеле - бабините рецепти за красота на звездите

18867
Майонеза по косата и маски от зеле - бабините рецепти за красота на звездите

Топманията на световните папараци е да щракат звездните дами без грим. Която от тях изглежда като Баба Яга, се срива в класациите и в очите на обожателите и продуцентите. Но някои от звездите изглеждат невероятно и без макиаж. Актрисите и певиците харчат луди пари за ултраскъпа козметика, чиито цени са раздути заради един милион измишльотини, но и хитруват с бабини рецепти. Домашният салон е винаги актуален, а даровете на природата в автентично състояние нямат равни. Необходимо е малко търпение и спокойствие - не е задължително децата и мъжете да стават свидетели.

Мадона редовно се мацоти с бяла глина, разтворена в розова вода - от пръстите до раменете. Затова кожата й е изумително стегната. Джулия Робъртс надали маже филии с майонеза за закуска, но самата тя е споделяла много пъти, че използва мазната вкуснотия като маска за коса. Налага я, преди да посегне към шампоана. Така червеникавата й грива придобива бляскав вид. Хубавата жена се грижи за ръцете си, като два пъти седмично ги потапя в затоплен зехтин.

Най-сексапилните звезди на 2012

Съставиха списък с най-популярните секси знаменитости от 15 различни категории за 2012 г. Актрисата, която успя да надвие по сексапил ...

Деми Мур извършва какви ли не женски тайнства, само и само да държи в сексуален и емоционален плен Аштън Кътчър. Бившата съпруга на Брус Уилис втрива в скалпа и прическата си настойка от босилек - една супена лъжица от растението се залива с чаша вряла вода и се оставя да престои 20 минути. Страхотната Ума Търман, през чието легло са минали кажи-речи всички суперготини холивудски мачовци, всяка сутрин масажира лицето си с микс от равни части зехтин и масло от градински чай. Дори да не си е доспала, това никак не й личи. Вместо да се чегърта със скраб, Настя Кински забърква ягоди и морска сол.

Тялото си ексфолира с царевично брашно, разтворено в топла вода. Веднъж в месеца се натрива със смес от морска сол и масло от гроздови семки, изпълнено с антиоксидантния витамин Е.

Кейт Хъдсън веднъж на седем дни си слага подхранващо-регенерираща маска от разбито на пяна яйце, към което се добавят по една чаена лъжичка заквасена сметана, пасирани ягоди и настъргана краставица. След 15 минути се измива с хладна вода. Камерън Диас понякога има проблеми с лицето си, тъй като кожата й е склонна към раздразнения. Тогава Ангелът на Чарли налага маска от зелеви листа. Преди да пристъпи към процедурата, тя ги запарва, а после леко ги охлажда. След 20 минути ги сваля и се напръсква с термална вода.

Побърка ли се от танци, песни и стрес около личните си преживявания, Дженифър Лопес разтваря 150 грама мед в чаша вода и я излива във ваната си. Потапя знойното си тяло и след 15 минути се чувства като новородена, тъй като епидермисът се освобождава от слоя мъртви клетки. Латинодивата после задължително редува топли и студени душове. София Лорен, която е кралицата на всички възможни женски трикове, почиства кожата си в дълбочина с крем за лице, разбъркан с малко трици. Първо леко масажира, а после отмива със студена вода. Ким Бейсинджър, която винаги изглежда адски свежа, прибягва до изпитано и популярно средство - тя налива в пулверизатор равни части минерална вода и прясно мляко и пръска с коктейла на воля. Освен това мие косата си с газирана вода.

Джоди Фостър е най-привлекателната лесбийка на Холивуд

Те не правят разлика между мъже и жени и не се интересуват от това какво ще кажат другите за тях, защото са най-известните и привлека...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com