Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Помните ли адреналинката Жана? Вижте новата ѝ професия (СНИМКИ)

13 май 2024, 16:00 часа

Няма как да не сте виждали култовите адреналинки от "Господари на ефира". Днес една от тях – Жана, е поела по съвсем нов път и смело се развива кариерата си. В интервю за NOVA тя разказа с какво се занимава и по какъв път е поела.

За телевизията и новия път 

След "Господари на ефира" Жанета Брейчева започва да се развива в съвсем нова посока. За предаването тя сподели, че е прекрасна част от живота ѝ. "Толкова хубави спомени, толкова хубаво време. Това беше моята първа среща с телевизията и ще остане завинаги първа и единствена." - призна Жана. Тя разказва, че дълго време работи като телевизионен водещ. Впоследствие преминава в една много по-различна сфера.

Още: Валерия от "Ергенът" с откровено мнение за Алек

Днес освен майка тя е и завършил нутрициолог. "Любовта ми към телвизията стои. Исках просто да обърна внимание на една друга моя страст – здравословният начин на живот, здравословното хранене" – разказва брюнетката. Тя обяснява, че откакто е майка, се интересува кое е най-доброто за децата ѝ и за нея самата. Споделя, че се възхищава как човешкият организъм има способността да се регенерира по естествен начин и само с "лека помощ и подкрепа от наша страна".

Още: Последните три рози в "Ергенът" са раздадени. Ето кои са финалистките (СНИМКИ)

За работата си Жана казва, че я практикува с любов и отдаденост. Радва се, когато успее да помогне на човек и в края види неговата усмивка. Признава, че това, което я зарежда и я прави истински щастлива, е природата. Жана обяснява, че живее много близо до гората и често прекарва времето си там. "Когато чуя шума на реката, когато съм аз сама в цялата гора, няма никой, обикновено това се случва през седмицата, просто се чувствам вълшебно. Това ме презарежда." – разкрива Жана.

Още: Финалистките в Dancing Stars признаха за най-тежките моменти в предаването

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес