Златка: Влюбена съм... Благодаря Ви д-р Енчев

42451
Златка: Влюбена съм... Благодаря Ви д-р Енчев

„Влюбена съм ..... Благодаря Ви д-р Енчев“. С този надпис върху тениска се показа Черната Златка на светско парти. Часове след като снимката бе постната от хилядите и фенове в социалната мрежа с оригиналните тениски се появиха десетки момичета, старлетки и моделки. Скандалните рекламни слоугъни: „Прекалено красива съм, за да работя", „Влюбена съм в себе си", „Мога да контролирам живота си.... Благодаря Ви д-р Енчев“, които бяха цензурирани неуспешно върху билбордовете, продължават да разбунват страстите върху тениски.

Но този път хит е надписът ,,Бременна съм.... Благодаря Ви д-р Енчев". Не се знае дали Докторът е наистина „виновен“. Или това е „тайно“ желание на момичетата, след като се разнесе слухът, че Теди Велинова е бременна от д-р Ангел Енчев. Коментарите на блогърите и хейтърите в нета за поредната пиар акция са в двата полюса.

Плеймейтката Златка вдига парализирано момче на крака

Красавицата се е отдала на каузата да помогне на 25-годишния Боби от София, става ясно от официалната й Facebook страница. Момчето е пр...

Всички обаче са единодушни, че каквото и да се случи около Доктора обикновено е в негова полза. Последният пример е пародията с д-р Енчев в „Шоуто на Слави“. Дългият реши да се изгаври с пластичния гуру в актьорската вечер. Мариан Бачев, който се превъплъти в ролята на д-р Ангел Енчев, изпълни песента „Тунинг стайл“, българската реплика на южнокорейската „Гангнам стайл“.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес