Зукърбърг - скръндза или просто пестелив човек

6615
Зукърбърг - скръндза или просто пестелив човек

След като новината за сватбата на основателя и изпълнителен директор на социалната мрежа Фейсбук Марк Зукърбърг и дългогодишната му приятелка Присила Чан обиколи земното кълбо, изтече информация и за сватбената рокля. Тя е струвала само 3700 евро, предаде БГНЕС.

Младата брачна двойка е в Рим на меден месец. Мнозина обаче бяха изненадани, че младоженецът мултимилиардер заведе младата си съпруга на обяд за 32 евро за двамата. Те обядвали в малък ресторант в еврейския квартал на Рим.

Марк Зукърбърг се ожени

Основателят и изпълнителен директор на социалната мрежа Facebook Марк Зукърбърг се ожени вчера за приятелката си Присила Чан. Съответн...

Тези информации накараха много от интернет потребителите да се запитат да не би Марк Зукърбърг да е скръндза или е започнал да намалява разходите си предвид спада на акциите му на борсата. Други пък твърдят, че собственикът на Фейсбук е просто пестелив, защото със съпругата си са аматьори в гастрономията и са любители на ниските цени. Двамата пристигнаха в Рим с частен самолет и отседнаха в 5-звезден хотел, където нощувката започва от 800 евро.

Редактор: Ая Косарова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com