Мъж загина при пожар в дома си в Шумен

1810
Мъж загина при пожар в дома си в Шумен
Снимка: БГНЕС

На 8 април в 18:11 часа в оперативната дежурна част на ОДМВР Шумен и оперативния център на РДПБЗН - Шумен е получен сигнал от център 112, че от апартамент на седми етаж на жилищен блок на ул. „Дедеагач” в град Шумен излиза дим, съобщиха от ОД на МВР.

На място са изпратени екипи на РУ Шумен и РСПБЗН Шумен. В апартамента е открит 44-годишен мъж, който е с обгаряния и в тежко състояние. Пренесен е до автомобил на центъра за спешна медицинска помощ, като впоследствие е транспортиран в лечебно заведение в град Варна, където около 02:30 часа на 09.04.2016 г. е починал.

Температурен рекорд в Шумен

Температурен рекорд са отчели днес метеоролозите в Шумен. В 14:00 ч. живакът в термометрите е достигнал до 28,8 градиса по Целзий, к...

Унищожено е легло с матрак и е опушено жилището, което е било с прекъснато електрозахранване. След намесата на огнеборците пожарът е локализиран и потушен. За гасенето му са използвани 500 литра вода.

Извършен е оглед. Образувано е досъдебно производство. Причините за възникване на пожара се изясняват (като вероятно е предизвикан от неизгасена цигара).

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шумен