Делян Пеевски: ДПС е във възход – втора политическа сила в страната. Моделът за управление на ДПС в местната власт означава модерни европейски общини, в които всички хора живеят достойно*

1907
Делян Пеевски: ДПС е във възход – втора политическа сила в страната. Моделът за управление на ДПС в местната власт означава модерни европейски общини, в които всички хора живеят достойно*
Снимка: ДПС - пресцентър

Резултатите от първи тур на местните избори показаха, че ДПС е във възход и че хората ни дадоха своето доверие, защото ние сме надеждни, сигурни и предвидими във властта.

ДПС излезе като победител след тези избори, на които избирателите ни отредиха мястото на втора политическа сила на национално ниво.

Благодаря на структурите за усилията и всеотдайна работа в предизборната кампания. Благодарение на мобилизацията на партийните органи, ДПС надгради своите резултати от предходните местни избори през 2019 г. и ще представлява всички своите членове и симпатизанти в местните парламенти с 964 общински съветници и мнозинство в общинските съвети на 45 общини.

От първи тур ДПС има спечелени 37 кметски места в общини, а в още 5 общини участваме в местни коалиции, чиито кандидати са избрани миналата неделя, а кметовете на населени места от ДПС са 845.

Повишаването на нашето представителство в местна власт ще доведе до възможности за повишаване на благосъстоянието на хората от нашите общини и модерен облик на градовете и селата в съвместната работа с централното ръководство и парламентарната група на ДПС .

Общините, управлявани от ДПС, имат цялата ни подкрепа на национално ниво за реализация на своите приоритетни проекти, привличане на инвеститори и подобряване на бизнес средата, повишаване на стандарта на живот на хората.

Ще докажем, че моделът за управление на ДПС в местната власт означава модерни европейски общини, които се развиват, от които младите хора не бягат, и всички хора живеят достойно.

Искам да се обърна към активистите и симпатизантите на ДПС там, където и следващата неделя предстои да изберат своите кметове: Имате нашата подкрепа, бъдете спокойни и уверени, вярвам в успеха ни и на предстоящите балотажи в Дулово, Тутракан, Николаево, Велики Преслав и Никопол.

*Публикацията е съгласно сключен договор за Местни избори 2023 г. Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com