Новият смартфон moto g6 - вдъхновяващ дизайн, творческо изпълнение

6707
Новият смартфон moto g6 - вдъхновяващ дизайн, творческо изпълнение
Снимка: Motorola

Motorola представи новата серия moto g6 на събитие в Sofia Ring Mall в столицата. С премиум характеристики и функционалности, телефоните от новото семейство moto g6 са създадени с мисъл за потребителя и са на изключително достъпна цена. Устройствата са налични в търговската мрежа от понеделник, 21-ви май, на цени, започващи от 399 лв.

Преди 5 години Motorola се посвети на амбициозната задача да запълни пазарната ниша с качествени телефони, притежаващи страхотни характеристики, на цена, която да бъде достъпна за по-широк кръг потребители. Тези телефони трябваше да са създадени през текущата година, а не да бъдат предишни модели на по-ниски цени.

Първият moto g стана най-продаваният смартфон в историята на Motorola. Оттогава до днес ние продължаваме да разширяваме хоризонтите, особено с появата на moto e - смартфон с отлични спецификации на добра цена. Сериите moto g и moto e предлагат перфектната комбинация от характеристики за потребителите, които не желаят да правят компромис с качеството, стила или изживяването.

Тази година продължаваме с най-новото поколение в серията moto g. То ви предлага всички иновации, които са най-важни за вас. Новите moto g6 смартфони са по-умни от всякога, със специален фокус върху дисплея, дизайна и батерията. Притежават мощен процесор Qualcomm® Snapdragon™ и работят с Android™ 8.0 Oreo™. Поддържат ексклузивните функции Moto Experiences, които отключват редица AI възможности.

moto g6 plus: Умна камера. Солидна производителност.

Новият moto g6 plus прави перфектни снимки по всяко време. 5,9-инчовият екран със съотношение на картината 18:9 прави moto g6 plus тънък и елегантен и гарантира изключителен комфорт при работа. Неговият Full HD Max Vision дисплей ви дава ярки и наситени цветове във всеки детайл. Използвайте усъвършенствания софтуер и технологията за двоен автофокус, за да направите най-красивите си снимки досега.

Страхотните снимки са само част от това, което двойните камери могат. Благодарение на широката f/1.7 бленда и 1.4um размер на пиксела правите снимки с отлично качество дори и при слаба светлина. Но това не е всичко. Камерата на moto g6 plus поддържа сканиране на текст, както и разпознаване на обекти и забележителности.

Смартфонът е с гръб от 3D стъкло, с какъвто могат да се похвалят много малко премиум устройства.

moto g6: Създаден да впечатлява с дизайна си. Проектиран да твори.

moto g6 е създаден, за да впечатлява. Със своя 5.7" Full HD Max Vision дисплей, той предлага живи цветове и прецизни детайли, а гърбът от 3D стъкло го откроява от редица премиум смартфони.

Усъвършенстваният софтуер на камерата гарантира портрети със студийно качество и артистични черно-бели снимки, а забавните филтри идват заедно с двойната 5MP + 12 MP задна камера. Има и още - мигновено заключвате и отключвате телефона си и правите оторизирани мобилни плащания със сигурния мултифункционален четец за пръстови отпечатъци.

С 3000 mAh батерия разполагате с енергия за целия ден, а когато е време да презаредите, с включеното в кутията TurboPower 15W зарядно устройство получавате енергия за часове само след няколко минути в контакта. Мощният 1.8 GHz 8-ядрен процесор ви дава скоростта, от която се нуждаете за достъп до вашите снимки, приложения и всичко друго без насичане или забавяне.

moto g6 play: Играй днес. Зареди утре

moto g6 play работи неуморно - също като вас, и ви оставя достатъчно време за игра. Неговата мощна 4000 mAh батерия издържа до 36 часа само с едно зареждане, като ви осигурява максимална сигурност и спокойствие, когато сте далеч от контакт. Направете крачка напред с мощния 1.4 GHz 8-ядрен процесор, който ви дава необходимата скорост за отваряне на снимки, приложения и всичко друго без никакво насичане или забавяне.

С 5.7” Max Vision дисплей и съотношение на картината 18:9, moto g6 play е тънък и елегантен и гарантира изключителен комфорт при работа.

Уловете момента с 13 MP камера с автофокус с детекция на фазата, който гарантира бързо фокусиране и снимки с отлично качество.

Правете селфита, които ще искате да споделите, с 8 MP предна камера, която осигурява впечатляващи резултати дори при слаба светлина. Мощният 1.4 GHz 8-ядрен процесор ви дава скоростта, от която се нуждаете, за отваряне на снимки, приложения и всичко друго без насичане или забавяне.

Телефонът ви и информацията в него са защитени! Само с едно докосване на четеца за пръстови отпечатъци, разположен на гърба на устройството, можете мигновено да отключите и заключите своя moto g6 play.

Неограничено пространство за съхранение

Както при всички телефони на Motorola, Google Photos5 е галерията по подразбиране, където се запазват всички ваши снимки и видеоклипове. Всичките ви спомени се съхраняват там автоматично и разполагате с възможност за достъп до тях, споделяне и редактиране от всяко устройство.

Правна информация

Характеристиките, функционалностите и продуктовите спецификации варират спрямо мобилните оператори и подлежат на промяна без предизвестие. Някои характеристики, функции и продуктови спецификации може да зависят от мрежата и да бъдат обект на допълнителни правила, условия и такси. Всички те подлежат на промяна без предизвестие. Моля разгледайте детайлно информацията за продукта, която конкретният мобилен оператор предоставя, преди покупка.

1. Всички твърдения относно капацитета на батерията са приблизителни и се базират на профила на стандартния потребител (който включва както режим на работа, така и режим на готовност) при оптимални условия на мрежата. Действителната издръжливост на батерията ще варира и зависи от много фактори, включително силата на сигнала, конфигурацията на мрежата, възрастта на батерията, работната температура, избраните функции, настройките на устройството, проведените разговори, използваните данни и употребата на други приложения.

2. Четецът за пръстови отпечатъци не е наличен при някои модели. Моля, потърсете повече информация от търговеца на дребно.

3. Усъвършенстваната технология с нанопокритие създава водоотблъскваща бариера, която предпазва от повреди, причинени от умерено излагане на вода, например случайно разливане, напръскване или лек дъжд. Устройството не е предназначено да бъде потапяно във вода или излагано на вода или други течности под налягане. Не е водоустойчиво.

4. Поддържа microSD карта с капацитет до 128GB. MicroSD картата се продава отделно. Възможно е съдържание с DRM ограничения да не може да бъде преместено на нея.

5. Свободното пространство за съхранение с високо качество изисква профил в Google. Използването на Google Photos следва да бъде в съответствие с Условията на услугата Google Photos, достъпни на http://www.google.com/policies/terms и Политиката за защита на личните данни на Google, достъпна на http://www.google.com/policies/privacy/.

6. Функцията за бърза снимка не е достъпна при moto e5 play.

7. Функцията Moto Глас е в бета версия.

MOTOROLA, стилизираното лого M, MOTO и всички марки от семейството на MOTO са регистрирани търговски марки на Motorola Trademark Holdings, LLC. Android, Google и Google Photos са търговски марки на Google Inc. Oreo е търговска марка на Mondelez International, Inc. group. Qualcomm и Snapdragon са търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирани в САЩ и други държави. Qualcomm Snapdragon е продукт на Qualcomm Technologies. Всички други търговски марки са собственост на съответните им притежатели. © 2018 Motorola Mobility LLC. Всички права запазени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

Супер оферта от Vivacom: Най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Във Vivacom над 700 служители са част от експертни програми за развитие

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева (СНИМКИ)

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Vivacom със специална оферта за малкия и среден бизнес

Vivacom предлага 50% отстъпка на планове Unlimited при покупка на Vivacom 5G смартфон

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide