X
 
 

Защо счупеният телефон вече не значи непременно семейна драма? (ВИДЕО)

4169 0
photo of Защо счупеният телефон вече не значи непременно семейна драма? (ВИДЕО)
Снимка: iStock/Guliver
Toй е първото нещо, което поглеждаме сутрин и последното преди да затворим очи вечер. За него сме склонни да похарчим наистина много. Той е навсякъде с нас и дори и за миг не можем да си представим съществуването си без него. С нас е в магазина, на работа, в леглото, в парка. Когато релаксираме, палим цигара, слушаме музика или спортуваме. В него е целият ни свят и наистина, признаваме - не можем без него! Той притежава почти всичко, от което се нуждаем. Той е... Негово величество Смартфонът!

Точно затова безспорно едно от най-неприятните неща за всеки съвременен човек е да счупи инцидентно мобилния си телефон. Изпадаме в паника, виним се за стореното, проваляме плановете си, а всъщност се оказва, че цялата буря е можела да премине много по-леко, само ако се бяхме сетили да си сложим "спасителна жилетка". Е, да, не на нас... на телефона ни.

И наистина, един счупен телефон, непосредствено преди лятната почивка, може да създаде гръм и мълнии в живота на една двойка. Тя се прибира изтощена от работа и бърза да оправи багажа си, а той е решил да я води на... палатка. Това допълнително нажежава обстановката, а пикът на нагорещените страсти е един счупен телефон. Какво още се случва - вижте във видеото!

Застраховката VIVACare Phone ще ни обезщети в случай на увреждания на застрахованото мобилно устройство, непокрити от фабричната гаранция и настъпили вследствие на случайно счупване, буря, земетресение, пожар, измокряне и др. "Виваком" предлага възможност и за застраховане на сметката или дома. Повече за застраховките, вижте тук!

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално