„Брей!“ получи отличие за „Най-добра собствена марка“

1548
„Брей!“ получи отличие за „Най-добра собствена марка“
Снимка: Кауфланд

Националната линия продукти „Брей!“ на Kaufland България спечели отличието за „Най-добра собствена марка“ по време на тазгодишното издание на Progressive Awards. Наградите отличават успешните компании и брандове, които задават тенденциите и допринасят за развитието на индустрията и пазара с бързооборотни стоки.  

Конкурсът се организира за трета поредна година от сп. „Progressive“, като жури избира петима финалисти за всяка от 13-те категории. Финалистите продължават в етап на гласуване, в което участват над 12 000 средни и топ мениджъри от бързооборотния сектор и свързаните с него бизнеси.

Марката "Брей!" беше представена в средата на 2020 г. и за по-малко от година успя да се утвърди сред българските потребители, постигайки 87% разпознаваемост на бранда. Разнообразният асортимент на "Брей!" включва близо 100 продукта от родни производители в ключови за българския потребител стокови групи – млечни и месни продукти, основни храни, напитки и други.

За формирането на асортимента на "Брей!" Kaufland си партнира с 28 производители, чиято продукция идва от над 15 региона в страната. "Брей!" е продължение на стремежа на Kaufland да утвърждава продуктите с национален вкус и традиционните за българската трапеза рецепти. По този начин компанията подкрепя произведените у нас стоки и предлага качествени български продукти, които родният потребител цени и търси. 

Това е поредно отличие за серията родни продукти на Kaufland България. По-рано през годината те получиха признание в конкурса „Продукт на годината“ в пет категории. През юни „Брей!“ беше наградена в категория „Налагане на собствени марки“ на конкурса „Компания на годината“.  В средата на септември Kaufland получи две златни отличия, едно сребърно и още няколко номинации на тазгодишното издание на рекламния фестивал, организиран от Българската асоциация на комуникационните агенции (ФАРА), за запомнящи се творчески концепции на собствената линия български продукти на Kaufland.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com