Екстремни преживявания за любителите на адреналина

1722
Екстремни преживявания за любителите на адреналина
Снимка: А1

Въпреки дъждовното време през април, пролетта чука на вратата ни. За много от нас този период на годината подтиква да опитаме нещо ново, нестандартно, а защо не и да намерим ново хоби. Пътуванията са прекрасен начин да обогатим мирогледа си не само за културата и начина на живот в останалите страни, но и да открием занимание, което дълго след това ще помним.

Ето и няколко предложения за екзотични дестинации, които гарантират екстремно преживяване, специално за любителите на адреналина. Освен обаче да се заредите с повечко кураж, не забравяйте и да се „екипирате“ с правилния роуминг план, за да останете винаги свързани независимо къде се намирате. Иновативният роуминг план Roaming Revolution на А1 предлага различен вариант, според това в коя от 5-те зони е държавата, в която отивате, за да сте свързани дори и в най-екстремните моменти. Планът може лесно да се активира и управлява чрез Моят А1 и SMS с текст ОК на кратък номер 17280.

Любителите на водата и водните спортове със сигурност ще оценят Австралия и Нова Зеландия. И двете страни имат красиви крайбрежия, реки и езера, които предоставят много възможности за водни активности. Някои популярни водни спортове в Нова Зеландия включват сърф, кайтбординг, каяк и падълборд. В Австралия сърфингът също е популярен, както и гмуркането и уейкбордингът. Световноизвестният залив Милфорд Саунд в Нова Зеландия предлага уникално преживяване с каяк, заобиколен от зашеметяваща природна красота. В Австралия Големият бариерен риф е задължителна дестинация за любителите на гмуркането. Освен това страната може да се похвали с места за сърфиране от световна класа, като например Белс Бийч.

Коста Рика, известна с екотуризма си, е фантастична дестинация за планинско колоездене и катерене. Буйните дъждовни гори в страната осигуряват предизвикателна среда за любителите на планинското колоездене, като маршрути като резервата Монтеверде. В страната се намират и няколко вулкана, които предоставят уникална възможност на катерачите да изследват тези природни чудеса.

Австралия, Нова Зеландия и Коста Рика попадат в Зона 4 на плановете Roaming Revolution. Ако изберете някоя от тях на цена от 19,99 лева на ден ще разполагате с 500 MB дневно, и ще можете да разговаряте с приятели и близки за 1,99 лева на минута.

Независимо дали търсите изпълнено с адреналин приключение с водни спортове в Нова Зеландия и Австралия, или алпийско преживяване в Коста Рика, тези страни предлагат по нещо за всеки любител на екстремните забавления. Така че, опаковайте багажа си и се пригответе да изследвате тези красиви дестинации!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com