ISIS.ru хакна сайта на Джамбазки

8804
ISIS.ru хакна сайта на Джамбазки

Сайтът на евродепутата и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки бе хакнат от неизвестна, засега, групировка, представяща се за "Ислямска държава" и оставен имейл адрес с разширение mail.ru.

На 3 септември Джамбазки публикува снимка в социалната мрежа Facebook, от която се вижда автомобил с пловдивска регистрация, който е брандиран със знамето на терористичната групировка "Ислямска държава".

Не всяко черно знаме е на "Ислямска държава"

В профила си във Facebook Ангел Джамбазки показа снимка на кола с пловдивска регистрация, на която евродепутатът твърди, че се вижда зн...

По-късно проверка на Actualno.com показа, че знамето не е на Ислямска държава и че не всяко черно знаме е на терористичната групировка.

Днес хакерите, отговорни за падането на сайта на евродепутата, са оставили подписа "Ислямска държава" на английски език. На черен фон има и надпис на арабски, който гласи: "Няма друг пророк освен Аллах и Мухаммад e Неговият пророк". Оставен и е електронния адрес isis_cyberarmy@mail.ru.

На края хакерите са написали „Следва продължение...“.

 

В ролята на соросоид Станишев е доста интересен

Така евродепутатът Ангел Джамбазки коментира включването на лидера на ПЕС Сергей Станишев в големия вчерашен протест в Скопие срещу Ник...

"Евродепутатът Ангел Джамбазки е известен с критичния си тон относно ИД. Неведнъж е алармирал от трибуната на Европарламента за огромната заплаха, която представлява Ислямска държава за Европа, а и за целия свят. Джамбазки бе лаконичен в коментара си за случая. По думите му това е война", съобщават от пресцентъра на ВМРО по повод на хакерското нападение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com