Kaufland България дари ултрамодерен киноекран на УНСС

822
Kaufland България дари ултрамодерен киноекран на УНСС
Снимка: Кауфланд

Kaufland България продължава да разширява подкрепата си за българското образование като реализира поредното си значимо предметно дарение – киноекран за най-тържествената зала в Университета за национално и световно стопанство (УНСС) – зала „Максима“. Екранът е FULL HD с размери 7.5 м. на 4.4 м. Той е изграден от светодиодно осветление и предлага множество възможности, които ще надградят значително учебния процес - разделяне на картината, наслагване картина върху картина, излъчване от различни източници, излъчване „на живо“, стрийминг и др.

„Подкрепата за българското образование е важна част от социалния ангажимент, който изпълняваме към обществото като лидер в ритейл сектора у нас. Ние имаме дългогодишно успешно партньорство с УНСС, което развиваме и надграждаме в годините. Освен с материална подкрепа, заедно с университета реализираме и редица академични проекти, най-значимият от които е нашата съвместна бизнес академия – Kaufland Business Academy“, подчерта в изказването си при символичното връчване на дарението изп. директор на Kaufland България – Иван Чернев.

„Непрекъснато правим така, че да даваме най-доброто на нашите студенти и мога да кажа, че Kaufland много ни помагат в това отношение. В тяхно лице намираме партньор за много наши идеи. Миналата година те ни помогнаха да направим сериозен ремонт на една от най-големите аудитории в университета, сега ни подаряват и екран за „Максима“. Не бива да пропускаме да отбележим и отличните резултати на Бизнес академията, която реализираме с Kaufland и сега подготвяме втория й сезон“, каза проф. д-р Димитър Димитров, ректор на УНСС.

Дарението на светодиодния екран е третото значимо материално дарение на Kaufland България за най-стария бизнес университет у нас през последните години. През 2020 г. компанията подпомогна учебното заведение в цялостното обновяване на залата на катедра ''Логистика и вериги на доставките“, а през 2022 г. ритейлърът подкрепи университета за цялостния ремонт и на една от най-големите зали в УНСС - аудитория 2006.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com