Реакция към Десислава Радева: "Малко коте, СПИН има ли?"

34727
Реакция към Десислава Радева: "Малко коте, СПИН има ли?"
Снимка: Facebook

След 5-годишно неспирно народно недоволство на тема: “Къде е първата дама” и що не застане Юлиана Плевнелиева до мъжа си, ей на, един от бляновете на много българи беше осъществен. Откакто Румен Радев встъпи в длъжност, съпругата на президента е навсякъде. Разхожда си дантелата по света и ръси “бисери”, при това със завидно самочувствие, където й падне. Ако за това е бил целият вопъл да имаме “първа дама” в парламентарната република България, получихме си го/я. В целия й блясък, претенциозен шум и гръмка, арогантна посредственост. Бях си обещала да не напиша и ред повече за тази персона. Но тези “премъдри” среднощни изводи, провокирани от тежката участ на нейния котарак, ме “извадиха от обувките”.

Какво разбрахме от този дълъг статус и от цялото й присъствие до мъжа й до момента.

Десислава Радева се срещна с Мелания Тръмп в Брюксел (СНИМКИ)

Съпругите на държавните лидери, които се включиха в срещата на върха на НАТО, придружиха своите съпрузи  в Брюксел. Популярните д...

“Първата дама” се тревожи, че”прайдът ще го видят много младежи, девойки и невръстни деца”. Явно госпожа Радева си мисли, че хомосексуалист “се става” с гледане и че това е ‘избор’, правен “на сляпо”. Мога да я успокоя веднага – с гледане не можеш да станеш никакъв. Нито “кучето става месар с гледане”, нито тя би могла да заприлича и да “прихване” от класата, ума, постиженията на София Лорен, Джаки Кенеди или Мария Кюри, докато ги наблюдава (За последното само с гледане не става, трябва й акъл).

Вижте първата жена на генерал Радев

Съпругата на “обединителя на нацията” изпитва непреодолима нужда да разделя нацията и да рисува разделителни линии в обществото. Само в този статус на няколко пъти противопоставя различни групи на обществото. Сравнява гей хората с … българските пенсионери (?!?!?), предлага организирането на хетеросексуален парад (нямам никаква идея защо, при все факта, че хетеросексуалните бракове не са забранени, а когато тя стиска като менгеме ръката на мъжа си, когато го заговорят любопитни бразилки, никой не я обвинява, че “парадира със сексуалността си”), предлага ни да “бъдем повече българи и по-малко широко скроени космополити” (очевидно според “първата ни дама” “повече българи” означава тъмни, тесногръди, мразещи субекти с ограничено мислене и предразсъдъци) и, за капак, употребява по циничен начин трагедията със смъртта на пилота, противопоставяйки я на прайд, чиято дата на провеждане е определена много отдавна (Мир на праха на починалия човек, но да ровиш неизстиналите му кости, за да си пропагандираш тесногръдието е форма на лешоядство).

Госпожата се притеснява, че СПИН-ът е заразен и явно не знае, че се предава само по полов и кръвен път. За разлика от елементаризма и посредствеността, които се разпространяват и във Фейсбук.

Жената, която наричаше публично бившия президент “жена” и “майка на нацията”, явно намирайки това за обида (то и мен ме е срам, че съм жена от подобни представители на пола, ама нейсе), очевидно смята, че да смениш ламето с дантела на среща на НАТО е достатъчен мотив да ръсиш всяка щуротия, която се стрелне през главата ти. Научните, спортните, интелектуални постижения на една жена явно не са важни, ако не се е омъжила “правилно” или ако е гей.

Защо хомосексуалистите предизвикват агресия у мъжете?

Ако повечето жени се отнасят към хомосексуалистите с любопитство и дори симпатия, то мъжете често реагират агресивно към тях. Какво ка...

Тонът на целия статус, “върнете си ни дъгата, не се правете” (дъгата е символ, мадам, метафора, нещо като “вдигнатия самолет”, с който съпругът ви спечели изборите) и причинно-следствените връзки между котешкия СПИН и гей парада са умопомрачаващи и ме оставят безмълвна и невярваща. Разказаният виц, стар и изтъркан, колкото мисленето на госпожата, също. И няма смисъл да бъдат коментирани.

Чудя се защо мадам Радева не използва социалната мрежа да поразсъждава на тема “президентски съветник се прави на Хитлер”…

И последно: Госпожо Радева, “гей” e сексуална характеристика, деленето на “хомо” и “хетеро”, при това публично”, е интелектуална немощ и “педерастия”. Претенцията, че си по-качествен от друг, само защото спиш с мъже, е обидна за интелекта. Целият ви статус е дискриминационен, “приемам ви, уважавам ви, ама не парадирайте” е хомофобия пар екселанс. Пък и аз лично предпочитам талантливия, “парадиращ” гей Фреди Меркюри и великото творчество, което е оставил, пред жени, чийто единствен талант е да се омъжат правилно, за да работят “първа дама” и да ни поучават във Фейсбук от висотата на брачното си свидетелство!

Моля Ви, бъдете “кротко и мълчаливо присъствие” до съпруга си. Роклите от ситна дантела ви отиват, наблегнете на тях, оставете говоренето и писането на хора, които имат какво да кажат и не ни излагат!

Автор: Деси Иванова, Източник: shash.bg/gay-pride-purva-dama/

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Най-важните новини за деня: 19 април 2024 г.

Никола Стоянов за руската историография: Кражбата на история и култура е най-страшната кражба

ДАНС не пусна ливанец в България

Клиентите на Kaufland набират средства за DMS кампании за лечение

Още поне 5 години ще ползваме "Български пощи"

МВР: Бившият шеф на ГДБОП е имал контакт с Нотариуса, но не е проверяван

Времето утре - 20 април 2024 г.

Лобита, предизборни пари и украински помощи: Кой поиска смяната на министър Кирил Вътев?

МВР готви покупка на 980 автомобила и 440 мотора

В Пампорово отчетоха минусови температури

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com