Ремонтираната зона на "Витошка" се разпада

14142
Ремонтираната зона на "Витошка" се разпада
Снимка: БГНЕС

Ремонтираната пешеходна зона на столичния булевард "Витоша" се разпада. За това сигнализира гражданската инициатива "Спаси София", съобщава БТВ.

За ремонта на пешеходната „Витошка” бяха похарчени близо 3 милиона лева. Улицата все още е в ремонт, но на вече откритите участъци се виждат не един и два дефекта. От общината признават, че има щети, но обвиняват и гражданите, че не пазят.

Реконструкцията на бул. "Витоша" в София започва на 1 април

Реконструкцията на бул. "Витоша" започва от 1 април. Това съобщи главният архитект на Столична община Петър Диков, предаде БГНЕС. Ди...

„Криви плочки, залепени криво, не са хубави, не са естетични и да го споменеш не е намиране на кусури или търсене под вола теле. Фирмите и общината трябва да се научат, че контролът не се осъществява две седмици преди рязането на лентичката, а се случва непрекъснато”, коментира Гергин Борисов от „Спаси София”.

„Там, където има забележки по отношение на качеството, включително и на тази част, която се ремонтира в момента, се правят предписания и се отстраняват всички дефекти”, заяви зам.-кметът на София Любомир Христов.

Последната част на „Витошка”, от Солунска до Съдебната палата ще бъде открита до средата на юли. Ще проследим какво ще бъде качеството.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество