Ще се проведат още туристически изложения за Община Бургас

9517
Ще се проведат още туристически изложения за Община Бургас
Снимка: Wild Bulgaria

Предстоят още няколко туристически изложения на тематика Община Бургас, съобщи Агенция Фокус.

Първото мероприятие е през интервала от 13 до 15 февруари в Международното изложение в София „Ваканция и спа експо”. Следващото изложение е в Будапеща,  от 27 февруари до 02 март, а от 5 до 9 март в Берлин. Следва  Букурещ от 13 до 16 март.  Има и участие в изложението за културен туризъм във Велико Търново, както и на бургаската борса.

 „Участието в туристически борси е доста доходоносно и от полза за всички, тъй като интересът от страна на чуждестранните туристи е много голям. Хората искат да посетят нашата стана както Черноморието, така и планините ни”, каза Дора Александрова, специалист ОП „Туризъм” Бургас.

Припомняме, че Община Бургас взе участие на туристическото изложение в Холандия по проект „Магията на древността и красотата на природата от Бургаския залив до Странджа”. По време на борсата са се раздавали атрактивни рекламни материали, изработени от фирма-изпълнител по проекта. Проектът е създаден за популяризиране на туристическия продукт на територията на петте общини, участващи в него. Това са Община Бургас, като водеща община бенефициент, община Камено, община Средец, Община Приморско и Община Малко Търново.

Община Бургас ще подмени част от липите в града

Община Бургас планира да подмени част от липите в града, съобщи Агенция Фокус. Шестнайсет стари липи по главната улица “Александ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com