„Зеленият“ Kaufland Горубляне e „Къща на годината“ за 2023 г.

1244
„Зеленият“ Kaufland Горубляне e „Къща на годината“ за 2023 г.
Снимка: Кауфланд

За 27-и път сп. „Идеален дом“ връчи престижните наградите за интериор и архитектура „Къща на годината“. Основната тема - „Зелената перспектива“, обединява тенденциите в сферата, като отличията се присъждат на проекти, които имат значимост за създаването на устойчиво бъдеще.

Специална награда в селекцията за „Устойчиво строителство“ беше присъдена на Kaufland България за първия „зелен“ хипермаркет у нас, разположен в кв. Горубляне в София. Тя доказва усилията на компанията в посока зелени политики във всички аспекти на бизнес веригата, започвайки от самото строителство на хипермаркетите. Kaufland България приоритизира своята дейност, като следва процеси на целенасочено намаляване на въглеродните емисии от дейността си и „озеленяване“ на своите магазини в цялата страна.

„За нас е важно да създаваме всеки един от магазините ни с мисъл както за клиентите, така и за природата. Отличието на сп. „Идеален дом“ доказва факта, че сме постигнали това, към което се стремим – да създадем сграда в която всеки се чувства у дома си и същевременно да спомага за едно по-добро бъдеще“., коментира Тодор Левенов ръководител направление "Нови проекти и модернизации" в Kaufland България.

Той допълни, че освен огромното парково пространство, което е създадено около обекта, предстоят още приятни изненади за всички клиенти и посетители.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com