Старозагорска снаха представя Града на липите на конкурса "Мисис България"

3825
Старозагорска снаха представя Града на липите на конкурса "Мисис България"
Снимка: Личен архив Камелия Тодорова

В оспорваната битка за короната на „Мисис България“ Стара Загора ще бъде представена от 27-годишната Камелия Тодорова. Тя е родена в Хасково. Завършила е основното си образование в Средно училище (СУ) „Васил Левски” в Димитровград с профил музика - народно пеене и пиано. По същото време е солистка в хасковския Ансамбъл за народни песни и танци (АНПТ) „Китна Тракия”, където усвоява двугласното и тригласното пеене. Награждавана е със златни медали на фестивали за народни песни и танци у нас и в чужбина. 

Има бакалавърска степен „Социална педагогика и Педагогика на обучението по музика“ в Пловдивския  университет "Паисий Хилендарски".

"Мисис България": Аз съм най-достойният ви представител, няма защо да се извинявам

Българската представителка на конкурса "Мисис свят" Анита Желева Мейзер публикува на страницата си във Фейсбук лично обръщение по повод...

„Музиката е моят въздух, който ме крепи и поддържа жива. Народната музика, тя е част от живота ми. Моята душа е свързана с фолклора и песента. Песента не е просто низ от ноти, тя е начин на комуникация и силно се надявам, че с песните си достигам до сърцата на хората и те чуват и усещат моя вътрешен глас“, споделя Камелия.

Това я кара да се включи в юбилейното 25-о издание на фестивала „Пирин Фолк Сандански“ с  песента „Защо си, девойко, натъжена“ в конкурса за изпълнителско изкуство и с авторската македонска песен „Сватбеният ден“. Макар и дебютант, тя си тръгва с наградата на телевизионните зрители и тази на кмета на община Сандански - „Свети Врач“, за песента й „Сватбеният ден“.

Любовта пък я свързва със Стара Загора, откъдето е съпругът й Никола, с когото имат двегодишен син - и той Никола. 

Семейството подкрепя Камелия в решението й да се впусне в надпреварата „Мисис България“. Това е не само нейна детска мечта, а е вдъхновена и от идеята да покаже на света, че жената може да е изключително многофункционална - да е майка, домакиня и бизнес дама. Камелия управлява две семейни фирми – за транспорт и продажба на автомобили, развива бизнес с козметика, продукти за здраве, красота и суперхрани, активно участва в благотворителни инициативи. Всяка свободна минута отделя и по подготовка на нови проекти.

Срамно е да се избират птеродактили за Мис

Медиите избраха най-ужасните ми снимки, заяви Анита Желева, която представи България на конкурса "Мисис Свят". Така тя обясни скандала ...

Определя се като креативен, упорит, добронамерен, усмихнат и позитивен човек, който гони целите си. В свободното си време тя обича да е с приятели и да пътува. Поддържа форма с народни танци, тае бо и дълги разходки.

„Приемане, толерантност и прошка са уроците, които променят живота“. От тези думи на Джесика Ланг се е водила винаги през живота си, което съвпада с тазгодишното мото на конкурса - „Да бъдем толерантни!“. „Изключително силно вярвам в Бог и знам, че Той ще е до мен по нелекия път на сбъдването на мечтите ми. Една от тях е да помагам на хората и съм сигурна, че този конкурс ще отвори много такива възможности “, смята 27-годишната красавица.

На 30 октомври тя ще влезе в оспорвана битка с останалите претендентки за престижното отличие. „Вълнението и емоциите преди финала на конкурса са наистина уникално изживявяне. Всички сме в трескава подготовка и искаме да се представим по най-добрия начин. Покрай суетата за външния си вид обаче не бива да забравяме, че трябва да бъдем щедри на любов, толерантност и подкрепа, защото само така идва радостта в живота“, категорична е Камелия Тодорова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com